Ξεκινά την Τρίτη 26 Ιουνίου τα δρομολόγιά του στη γραμμή Θεσσαλονίκης – Σποράδων – Κυκλάδων – Ηρακλείου Κρήτης το πλοίο Aqua Blue της εταιρίας Seajets.

Το πλοίο θα εκτελεί το δρομολόγιο από Θεσσαλονίκη σε Ηράκλειο με πολλούς ενδιάμεσους σταθμούς, δύο φορές την εβδομάδα και συνολική διάρκεια ταξιδιού περίπου 25 ώρες.Η προαναφερόμενη ξεχασμένη ακτοπλοϊκή γραμμή ενεργοποιείται ξανά μετά από πολλά χρόνια και θα λειτουργήσει πιλοτικά για δύο μήνες, ενώ ανάλογα με τη ζήτηση και την απήχηση που θα έχει στο επιβατικό κοινό, θα εξαρτηθεί και το μέλλον της. Σημειώνεται ότι ένα μέρος του δρομολογίου είναι επιδοτούμενο από το υπουργείο Ναυτιλίας.

Αναλυτικότερα, κάθε Τρίτη και Παρασκευή θα αναχωρεί στις 17:00 από Θεσσαλονίκη γιαΣκιάθο – Άνδρο – Σύρο – Τήνο – Μύκονο – Πάρο – Νάξο – Σαντορίνη με άφιξη στοΗράκλειο στις 18:10 της Τετάρτης και του Σαββάτου αντίστοιχα.

Σε ότι αφορά το δρομολόγιο της επιστροφής, αυτό θα ξεκινάει κάθε Τετάρτη και Σάββατοστις 21:30 από το Ηράκλειο Κρήτης και αφού προσεγγίσει όλους τους προαναφερόμενους ενδιάμεσους σταθμούς, θα φτάνει στην Θεσσαλονίκη στις 22:45 της Πέμπτης και τηςΚυριακής αντίστοιχα.

Από την Σύρο για Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο

Το Aqua Blue θα ξεκινάει κάθε Τρίτη και Παρασκευή στις 17:00 από Θεσσαλονίκη και θα φτάνει στην Σύρο στις 06:40 της επόμενης ημέρας. Η προβλεπόμενη συνολική διάρκεια του ταξιδιού είναι 12 ώρες και 40 λεπτά. Αντίστοιχα, το δρομολόγιο από Σύρο προς Θεσσαλονίκη θα ξεκινάει κάθε Πέμπτη και Κυριακή στις 09:10 και θα φτάνει στην συμπρωτεύουσα στις 22:45 της ίδιας ημέρας.

Το κόστος του ατομικού εισιτηρίου για κάθε επιβάτη είναι 59,70 ευρώ και για το όχημα 80 ευρώ.

Από το Ηράκλειο για Σύρο το Aqua Blue θα ξεκινάει κάθε Τετάρτη και Σάββατο στις 21:30 και θα φτάνει στο νησί των Κυκλάδων στις 09:10. Από την Σύρο με προορισμό το Ηράκλειο το πλοίο θα ξεκινάει στις 06:40 κάθε Τετάρτης και Σαββάτου και θα φτάνει στην Κρήτη στις 18:10 της ίδιας ημέρας. Η προβλεπόμενη συνολική διάρκεια του ταξιδιού είναι 11 ώρες και 30 λεπτά.

Το κόστος του ατομικού εισιτηρίου για κάθε επιβάτη είναι 50 ευρώ και για το όχημα 70 ευρώ.

πηγη  cyclades24.gr
Advertisements

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ