ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ

ΠΕΡ/ΚΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ ΣΙΦΝΟΥ Σίφνος 26 Ιουνίου 2018

«ΣΩΤΗΡΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ»

e-mail: ispi.sifnou@gmail.com

Το Δ.Σ. του Ιδρύματος Στήριξης Περ/κού Ιατρείου Σίφνου «Σωτήρης Τριαντάφυλλος» ευχαριστεί θερμά τους παρακάτω:


Κ. Σίμο Σταυριανό για τον εφοδιασμό καυσίμων του ασθενοφόρου αξίας -130- ευρώ.

Οικ. Γιώργου και Μαρίας Βενιού εις μνήμη του πατέρα τους Τριαντάφυλλου Γεροντόπουλου 100 ευρώ.


Οικ. Αντώνη Κάραβου για τη δωρεά μιας τηλεόρασης PLASMA 28΄΄ ιντσών στην αίθουσα αναμονής του ιατρείου εις μνήμη του πατέρα του Νικηφόρου Κάραβου και αγαπημένου φίλου Μιχάλη Αμπατζή, καθώς επίσης τον κ. Ντίνο Γεωργούλη και τους ηλεκτρολόγους του Δήμου Νίκο Συνοδινό και Γιάννη Χρυσόγελο για την τοποθέτησή της.

Ανώνυμη εις μνήμη συζύγου και αδελφού 100 ευρώ.

Το Δήμο Σίφνου για την πληρωμή του ενοικίου του νέου μας αγροτικού γιατρού καθώς και την κ. Νικολέτα Γεροντή για τη φιλοξενία του έως ότου τακτοποιηθεί.

Τους βετεράνους Σίφνου, την ΠΕΦΟ Σίφνου και τις Οικ. Εργασίες «Ιωάννης Λεμονής» οι οποίοι διοργάνωσαν ποδοσφαιρικό αγώνα με τους βετεράνους της Εθνικής Ομάδας τα έσοδα του οποίου (-105-) ευρώ διατέθηκαν για τους σκοπούς του Ιδρύματος.

Το Σύνδεσμο Σιφνίων και τον κ. Γιώργο Τσιλιμπουνίδη δια του οποίου έγινε δωρεά δύο (-2-) στηθοσκοπίων (ενηλίκων – παιδικό) που είχε ανάγκη το Ιατρείο μας.

Την κ. Σταθώ Ματζουράνη για το ποσό των -500- ευρώ εις μνήμη του συζύγου της, αξέχαστου και αγαπητού σε όλους μας, Γιώργου Ματζουράνη.

Όλους τους επώνυμους και ανώνυμους βοηθούς και υποστηρικτές του έργου μας για θέματα διοικητικά ή επάνδρωσης του Ιατρείου.

Όλους τους χορηγούς επικοινωνίας που πάντα πρόθυμα και άμεσα μας εξυπηρετούν (Σιφναϊκό Φως – Σιφναϊκά Νέα – Σίφνος – Ράδιο Σίφνος – Και που θεός – Λυσιτέλεια).

Τέλος θα ήταν μεγάλη η παράλειψή μας αν δεν ευχαριστούσαμε από καρδιάς το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Περ/κού Ιατρείου το οποίο άοκνα και αγόγγυστα, παρά τα προβλήματα και τις ελλείψεις, στέκεται πάντα «άγρυπνος φρουρός» εξυπηρετώντας τα θέματα υγείας του τόπου μας. Για πολλοστή φορά θα τονίσουμε ότι η συμπεριφορά τους προς τον κόσμο γίνεται αρωγός και για το Ίδρυμα. Καλή τους δύναμη και κουράγιο εν όψει καλοκαιριού και αυξημένων προβλημάτων.-

Καλό καλοκαίρι σε όλους σας

Για το Δ.Σ. του Ι.Σ.Π.Ι. Σίφνου

Η Πρόεδρος

Αποστολία Γεωργαρή

Advertisements

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ