Δείτε παρακάτω τι είπε ο ιδιοκτήτης της SEA JET Κύριος Μάριος Ηλιόπουλος στο site enandro.gr

Ο Μάριος Ηλιόπουλος στο ακτοπλοϊκό συνέδριο της Σύρου – φθινόπωρο 2017 (φωτ. Εν Άνδρω).

Σήμερα το μεσημέρι 3/3 ο Μάριος Ηλιόπουλος, εκπρόσωπος της Sea Jets, επικοινωνήσε με το site μας και έκανε την ακόλουθη δήλωση. Επισημαίνουμε πως είναι η πρώτη αντiδραση μετά την χτεσινή υπογραφή των δρομολογίων της Golden Star από τον υπουργό Ναυτιλίας – Εν Άνδρω).

“Ζητούμε επενδύσεις στην Ελλάδα! Πως όμως θα έρθουν επενδυτές σε ένα ασόβαρο και χαοτικό πλαίσιο, όταν το αρμόδιο υπουργείο αντί να είναι θεματοφύλακας της νομιμότητας επικροτεί το χάος και τον ερασιτεχνισμό;

Πως θα έρθουν επενδυτές όταν οι αρμόδιοι δεν ασχολούνται με το δημόσιο συμφέρον, με την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας και τον τουρισμό, που απαιτούν σταθερότητα, σοβαρότητα και αξιοπιστία και με την τόσο πολύτιμη ελληνική ακτοπλοΐα, που έχει στρατηγικές, πολιτικές, κοινωνικές και οικονομικές σκοπιμότητες.

Και δυστυχώς αντ’ αυτού ασχολούνται μήπως θιχτούν με απεργίες πείνας μαϊμού, με αξιολύπητα επικοινωνιακά τρίκ ή με ερασιτεχνικές καταστροφικές αρπακτικές τακτικές χαμηλότατου επιπέδου, που στο τέλος θα αποβούν μοιραίες για όλους αυτούς που τις ζητούν, αυτούς που τις μεθοδεύουν, αυτούς που συμφωνούν, αυτούς που συνεργούν και αυτούς που τις εγκρίνουν.

Λύπη και ντροπή…

Και να μάθουν κάποιοι να μην απειλούν εργαζόμενους με μαϊμού-διλήμματα σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία της χώρας…

Μάριος Ηλιόπουλος

Advertisements

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ