Σύρος: Δεν έρχεται ο Υπουργός Ναυτιλίας Π. Κουρουμπλής – Τηλεφωνικός καυγάς με άπιαστα «Γαλλικά»

Σε τεντωμένο σχοινί βρίσκονται οι σχέσεις του δημάρχου Σύρου-Ερμούπολης κ. Γιώργου Μαραγκού με τον υπουργό Ναυτιλίας Παναγιώτη Κουρουμπλή.

Ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Παναγιώτης Κουρουμπλής, δε θα είναι παρών στο Περιφερειακό Συνέδριο των Κυκλάδων.

Σύμφωνα με το Υπουργείο Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής, ο Υπουργός ήθελε να έχει απευθείας συνομιλίες με τους αρμόδιους φορείς για το θέμα, διότι είναι υποχρεωτική η παρουσία του στα Ποσειδώνια, σε συγκεκριμένες, προκαθορισμένες συναντήσεις με ομολόγους του και με πρέσβεις ξένων χωρών.

Άραγε τόσο πολύ θέλει να παραστεί στα Ποσειδώνια ο Υπουργός; Μήπως ο Υπουργός ρίχνει λευκή πετσέτα στην Ναυμαχία της Ναυτιλίας που έχει ξεκινήσει εδώ και δύο ημέρες με το μπουρλοτιέρη… Δήμαρχο να χαρακτηρίζει ανεπιθύμητο στην Σύροτον κ. Υπουργό.
Ως γνωστό οι σχέσεις του κ. Κουρουμπλή με το κ. Μαραγκό το τελευταίο διάστημα δεν είναι και οι καλύτερες.

Το κερασάκι στην τούρτα ωστόσο μπήκε κατά την διάρκεια της τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχαν ο Υπουργός και ο Δήμαρχος Σύρου-Ερμούπολης χτες το πρώι.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο άνδρες ανέβασαν επικίνδυνα τους τόνους, εξαπολύοντας πολλά… Γαλλικά. Ο καβγάς που ακολούθησε ήταν τρικούβερτος και οι φωνές του Δημάρχου ακούστηκαν μέχρι στα διπλανά γραφεία.

Άρα μετά από αυτή την πληροφορία μας, είναι αρκετά δύσκολο να πιστέψουμε, ότι ξαφνικά ο κ. Κουρουμπλής θυμήθηκε ότι θα πρέπει να παραστεί στα Ποσειδώνια!

Ξέρετε κύριε Υπουργέ, πρέπει να είναι παγκόσμια πρωτοτυπία να είσαι ομιλητής στο 15ο Περιφερειακό Συνέδριο και ξαφνικά να ακυρώνεις την συμμετοχή σου με την δικαιολογία ότι θα πρέπει να παραστείτε στα Ποσειδώνια… Εμείς πάντως έχουμε Ποσειδωνία, παλαιότερα γνωστή και ως Ντελαγκράτσια!

Advertisements

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ