Μια ημέρα νωρίτερα από οτι ήταν προγραμματισμένο θα ξεκινήσει τα δρομολόγια του στις δυτικές κυκλάδες το ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΣΟΛΩΜΟΣ.

Η απουσία του έγινε αμέσως αισθητή μιας και το AΔΑΜΑΝΤΙΟΣ ΚΟΡΑΗΣ αναγκάστηκε να κάνει έκτακτα δρομολόγια για να καλυψει το κενό του,ιδιαιτερα στο γκαράζ.
Το πλοίο κατάφερε πέρυσι το καλοκαίρι να εξυπηρετήσει αυτοκίνητα και ιδιαίτερα φορτηγά χωρίς προβλήματα,αν σκεφτεί κανείς ότι όλα τα υπόλοιπα χρόνια τα πλοία άφηναν εξω σχεδόν καθημερινά φορτηγά με ευπαθή προιόντα.

Το πλοίο επίσης κατάφερε να μείνει στην γραμμή ολο τον χειμώνα διαψεύδοντας όσους έλεγαν οτι τον Σεπτέμβριο θα φύγει,ότι δεν θα μπορεί να δέσει κλπ.
Το αντίθετο μάλιστα έγινε,με τον Μιχάλη Λυγνό(καπετάνιος της χρονιάς κατά την γνώμη μας) στο τιμόνι του κατάφερε να δέσει στα δύσκολα λιμάνια της γραμμής ακόμα και οταν όλοι νόμιζαν ότι θα φύγει,κάνοντας μέχρι και πέντε προσπάθειες.

Παρακάτω βάζουμε τα δρομολόγια και όπως βλέπουμε Σάββατο και Κυριακή το πλοίο θα απευθείας Σίφνο Πειραιά.Aκολουθεί βίντεο που το βλέπουμε να εξαφανίζει τα φορτηγά


Advertisements

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ