Έναν «ατρόμητο» αγώνα ετοιμάζεται να φιλοξενήσει η Σίφνος αυτόν τον Σεπτέμβριοκαι συγκεκριμένα στις 15 και στις 16 του μηνός. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει αγώνα κολύμβησης 3000 μ. καθώς επίσης και 1200 μ. ο οποίος μπορεί να συνδυαστεί με ένα ορεινό τρέξιμο 12,5 χλμ. Φυσικά, όποιος δεν θέλει να βρεχτεί καθόλου μπορεί να συμμετέχει κατευθείαν στην ξεχωριστή εκκίνηση που θα δοθεί για τον ορεινό αγώνα τρεξίματος. Το μονοπάτι της διαδρομής θεωρείται μάλιστα ένα από τα ομορφότερα της Σίφνου μιας και το τοπίο αλλάζει συνεχώς από βραχώδη μονοπάτια μέχρι ελαιώνες απόμακρες παραλίες και μοναστήρια. Και η διασκέδαση δεν σταματάει εκεί μιας και θα υπάρχουν διάφορες ακόμη δραστηριότητες αλλά και ένα βραδινό πάρτι στην άμμο. Μην παραλείψετε να κάνετε και μια περατζάδα από τον πιο κοσμικό οικισμό του νησιού, τη γραφική Απολλωνία καθώς και το Κάστρο.Στις 15 και 16 Σεπτεμβρίου η Σίφνος θα φιλοξενήσει τον πιο διασκεδαστικό απ όλους τους αγώνες που έχετε λάβει μέρος. Το όνομα του: ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ. Μη τρομάζετε όμως!!!

Το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου το πρωί, θα δοθούν 3 εκκινήσεις. Και οι τρεις από την πανέμορφη παραλία του Πλατύ Γιαλού. Η μια εκκίνηση αφορά κολύμβηση 3000 μέτρων και πρόκειται ουσιαστικά για μια μεγάλη διαδρομή σε τραπέζιο σχήμα, μέσα στον καλά προφυλαγμένο όρμο. Η εκκίνηση θα δοθεί έξω από το νερό και ο τερματισμός θα είναι και αυτός λίγα βήματα έξω από τη θάλασσα κάτω από την αψίδα του αγώνα. Την ίδια περίπου χρονική στιγμή θα δοθεί και μια δεύτερη εκκίνηση για μια μικρότερη διαδρομή κολύμβησης 1200 μέτρων. Και οι δύο κολυμβητικοί αγώνες θα διεξαχθούν με απόλυτη ασφάλεια. Θα υπάρχουν σε πολλά σημεία βάρκες και καγιάκ με εθελοντές διασώστες . Αυτός ο αγώνας των 1200 μέτρων μπορεί να επιλεχθεί και ως multisport σε συνδυασμό με ένα ορεινό τρέξιμο 12,5 χιλιομέτρων, με περίπου 450 μέτρα θετική υψομετρική, για το οποίο θα δοθεί ξεχωριστή εκκίνηση για όσους δεν θέλουν να βραχούν καθόλου… Το μονοπάτι θεωρείται ένα από τα ομορφότερα της Σίφνου! Στην απόσταση των περίπου 12 χιλιομέτρων συναντάς αρκετά διαφορετικά τερέν. Από βραχώδη μονοπάτια μέχρι ελαιώνες, απόμακρες παραλίες και μοναστήρια. Θα υπάρχουν σταθμοί ανεφοδιασμού με νερά και άλλα απαραίτητα.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας θα έχουμε ετοιμάσει διάφορες δραστηριότητες τις οποίες θα ανακοινώσουμε με λεπτομέρειες σύντομα ,ενώ το βράδυ θα γίνει ένα ξεχωριστό πάρτυ στην άμμο!

Advertisements

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ