Πρώτες στις προτιμήσεις των Αθηναίων οι Κυκλάδες για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

Πελοπόννησος και Κυκλάδες είναι οι πρώτοι προορισμοί των Αθηναίων για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Αθήνα 984. Η κίνηση του τριημέρου σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια παραμένει στα ίδια επίπεδα από πλευράς των κατοίκων της ελληνικής πρωτεύουσας.

Για όσους επιλέγουν να κινηθούν οδικώς, την τιμητική της έχει η Πελοπόννησος και ειδικά η Καλαμάτα, το Ναύπλιο, το Άργος και η Σπάρτη.

Τα νησιά των Κυκλάδων έρχονται πρώτα σε προτίμηση για το τριήμερο του Αγ. Πνεύματος για όσους επέλεξαν ταξίδι με πλοία.

Σύμφωνα με τις κρατήσεις ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, που έχουν γίνει για το ερχόμενο τριήμερο η Πάρος αποτελεί την πρώτη επιλογή των επισκεπτών, ενώ ακολουθούν η Μύκονος, η Μήλος, η Τήνος, η Σαντορίνη και η Σύρος.

Ελαφρώς αυξημένη παρουσιάζεται η κίνηση και προς τα υπόλοιπα νησιά του Αιγαίου, αλλά και προς την Κρήτη, όπου η οικονομική επιβάρυνση των ταξιδιωτών θα είναι αρκετά μεγαλύτερη.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ταξιδιωτικών γραφείων, τη στιγμή που η πληρότητα των πλοίων προς τανησιά των Κυκλάδων θα κυμανθεί μεταξύ 80 και 90%, η αντίστοιχη προς τα νησιά του Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και την Κρήτη, υπολογίζεται πως θα είναι περίπου στο 70%.

Πηγή  https://cyclades24.gr

Advertisements

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ