Ο Δήμαρχος Μήλου Γεράσιμος Δαμουλάκης με επιστολή του την 27/4/2018  πρός  την Υ.Π.Α Μήλου υπόψη  Διοικητή κ. Κωνσταντίνο Λιντζεράκο ζητά την ενίσχυση και στελέχωση των υπηρεσιών του Αεροδρομίου Μήλου  και την οποία κοινοποιεί στους :
1 Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών Γραφείο Υπουργού κ. Χρήστου Σπίρτζη
2 Υπουργείο Τουρισμού Γραφείο Υπουργού κ. Έλενας Κουντουρά
3 Υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Νεκτάριο Σαντορινιό
4 AEGEAN AIRLINES
5 SKY AIRLINES
6 Αντιδημάρχους Μήλου
7 Σύλλογοι Μήλου
Το πλήρες κείμενο της επιστολής την οποία υπογράφει ο Δήμαρχος Γεράσιμος Δαμουλάκης έχει ώς εξής:
“Με μια σειρά εγγράφων και προσωπικών παρεμβάσεων, έχουμε ζητήσει την στελέχωση των Υπηρεσιών του Αεροδρομίου Μήλου, που έως σήμερα δεν έχετε προβεί σε καμία ενέργεια.
Κάθε χρόνο δημιουργούνται παρά πολλά προβλήματα λόγω υποοτελέχωσης των Υπηρεσιών σας που, όπως και σήμερα, όλες οι πτήσεις ακυρώθηκαν προκαλώντας τεράστια αναστάτωση και αδικαιολόγητη ταλαιπωρία σε όλους τους ταξιδιώτες, λόγω ασθένειας (όπως είναι φυσιολογικό) του μοναδικού υπαλλήλου του υπηρετεί στο Αεροδρόμιο Μήλου.
Είναι πλέον επιβεβλημένη η στελέχωση των υπηρεσιών του Αεροδρομίου για την εύρυθμη λειτουργία του, ενόψει και της τουριστικής περιόδου διότι, πέραν της δυσφήμισης και της άσχημης εικόνας που δημιουργείται για τη χώρα και το νησί μας, δε μπορεί κανείς να σχεδιάσει για 12μηνο τουρισμό σε ένα νησί σαν τη Μήλο που πληρει όλες τις φυσικές ομορφιές και την ανάλογη ιδιωτική υποδομή, αιτία της αδυναμίας της Υπηρεσίας σας.
Προς ενημέρωση σας, ο Δήμος Μήλου έχει εκπονήσει όλες τις μελέτες που έχουν ζητηθεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες της Υ.Π.Α. για την επέκταση του Αεροδρομίου.
Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να είναι αποσπασματικές οι ενέργειες σας, όπως μας έχετε συνηθίσει σε ανάλογα περιστατικά”.
Advertisements

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ