Μεγάλη κοντρα εχει ξεσπάσει αναμεσα στον Γιώργο Στεφάνου ιδιοκτήτη της GOLDEN STAR FERRIES και το αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων Γιώργο Λεονταρίτη.
Δείτε πως ξεκινησε και πως συνεχίστηκε
ΛΕΟΝΤΑΡΙΤΗΣ


ΣΤΕΦΑΝΟΥ
Αυτή την επιστολή έστειλε ο Αντιπεριφερειαρχης στον Υπουργό Ναυτιλίας.
Ντροπή του. Αντί να μεσολαβήσει για την επισκευή και προέκταση του λιμανιού της Σαντορίνης, που γι αυτό το λόγο τον πληρώνει ο Ελλάνικος λαός, στέλνει αυτή την ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ  στον υπουργό λέγοντας να μην δρομολογήσει τα SUPERFERRY στη γραμμή Ηράκλειο – Σαντορίνη – Πάρο – Μύκονο – Τήνο – Άνδρο – Ραφήνα.
ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ – ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΑΥΤΗ Η ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΙΣ
Γιώργος Στεφάνου
Ιδιοκτήτης Golden Star Ferries
ΛΕΟΝΤΑΡΙΤΗΣ
Εντυπωσιακό !!!
Με κατηγορεί και με υβρίζει ο κ. Στεφάνου , 
επειδή ενδιαφέρομαι για την ΑΣΦΑΛΕΙΑ των επιβατών .
ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ κύριε Στεφάνου.
Είμαι απολύτως βέβαιος ότι όταν αντιληφθείτε το ΤΕΡΑΣΤΙΟ λάθος σας , 
θα ζητήσετε ΣΥΓΓΝΩΜΗ.
Δεν ” εγγυώμαι”, ότι θα την δεχτώ .
Υ.Γ
Στην επιστολή μου , είδατε πουθενά το όνομα της εταιρείας σας ή κάποιας άλλης ;;;
Καταλαβαινετε τι…ακολουθει…,
μετα τέτοιες εκφράσεις …
Υ.Γ.
Έχασα και το δεύτερο γκολ της Λίβερπουλ.
( εντάξει κύριε Μάνεση …).


ΣΤΕΦΑΝΟΥ

Την ώρα που η Golden Star Ferries επενδύει εκατομμύρια ευρώ σε μια νέα γραμμή που συνδέει με συμβατικό πλοίο την Ραφήνα με τα κυριότερα νησιά των Κυκλάδων και την Κρήτη κάνοντας έργο τουριστικής και εθνικής σημασίας στο Αιγαίο θα περίμενε κανείς πως ο αντιπερεφερειάρχης Κυκλάδων Γ. Λεονταρίτης θα είχε την ευαισθησία να συμβάλει ζητώντας την γραμμή να επεκταθεί όλο τον χρόνο.
Δυστυχώς όμως αντί για στήριξη δεχόμαστε από τον αντιπερεφερειάρχη «επιστολές για την ασφάλεια των επιβατών» που περιγράφουν το πλοίο μας το οποίο ανοίγει μια νέα γραμμή. Τον μάρανε τον κ. Λεονταρίτη η μια, όλη κι όλη, πρωινή προσέγγιση του Superferry στο Αθηνιό! Αυτή ήταν η έγνοια του για την ασφάλεια των εκατομμυρίων επιβατών τηςς Σαντορίνης!
Το χειρότερο για τον άνθρωπο είναι πως στην οργισμένη αντίδραση μας και στην φράση μας «ανάξιος για την θέση που κατέχει» απάντησε αυτογελοιοποιούμενος σε όλη την Ελλάδα γράφοντας στο facebook πως για να σχολιάσει την θέση μας για το Αθηνιό «έχασε το δεύτερο γκολ της Λίβερπουλ»!
Αλήθεια κ. Λεονταρίτη; Χάσατε το δεύτερο γκολ της Λιβερπούλ για να απαντήσετε σαν παιδάκι στο facebook; Νομίζω πως χάσατε κάτι πολύ περισσότερο κ. Λεονταρίτη. ΧΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΑΣ. Η θέση στην οποία εκλεχτήκατε δεν είναι αυτή του οπαδού της Λίβερπουλ ή ενός ποδοσφαιρόπηκτου. Είσαστε ακόμα αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων. Αν και κατά την γνώμη μας ανάξιος για την θέση. Αλλά είστε αντιπεριφερειάρχης. Με την απάντηση σας στο facebook ότι για να απαντήσατε για το λιμάνι του Αθηνιού «χάσατε το γκολ της Λίβερπουλ» επιβεβαιώσατε τον ισχυρισμό μου, αλλά και αυτογελοιποιηθήκατε πανελληνίως αν δεν το καταλάβατε;
Κύριε Λεονταρίτη πράγματι είμαι εφοπλιστής, αλλά και επενδυτής δεκάδων εκατομμυρίων στην Ελλάδα. Με ξαφνιάζει που εσείς ένας συντηρητικός πολιτικός μιλάτε για εφοπλιστές/επενδυτές με αυτό το σκαιό ύφος. Εσείς πόσα έχετε κ. Λεονταρίτη επενδύσει στην πατρίδα μας και σε πόσες εκατοντάδες ανθρώπους δίνετε δουλειά; Δεν χρειάζεται απάντηση τα είπατε όλα όταν γράψατε σαν γηπεδόβιος πως απαντώντας «χάσατε το δεύτερο γκολ της Λίβερπουλ».

Τέλος, όλοι οι Κυκλαδίτες περιμένουν να τους ανακοινώσετε τα δρομολόγια που βλάπτουν το λιμάνι της Σαντορίνη, τα οποία ανακοίνωσε το υπουργείο στις 2/3/2018 όπως αναφέρετε στην επιστολή σας. Έτσι θα φανεί αν είναι κάτι γενικό όπως λέτε ή περιγράφετε συγκεκριμένη εταιρεία όπως λέμε εμείς. Αν δεν ανακοινώσετε εσείς την απόφαση της 2/3/18 θα την ανακοινώσουμε εμείς για να δουν όλοι την αλήθεια.


ΛΕΟΝΤΑΡΙΤΗΣ


Με τιμούν τα σχόλια ανθρώπων που με καταγγέλλουν επειδή υπερασπίζομαι τα δικαιώματα των πολιτών και των επιβατών, επειδή φροντίζω για την ασφάλειά τους και για την εύρυθμη λειτουργία των λιμένων.
Επισημαίνω ότι το «εάν μου αξίζει ή όχι η θέση την οποία κατέχω», δεν θα το κρίνει ένας ΕΦΟΠΛΙΣΤΗΣ αλλά ο λαός των Κυκλάδων στη λήξη της θητείας μου.
Αδυνατώντας να αντιληφθώ τη λεκτική επίθεση του Πλοιοκτήτη της «Golden Star Ferries», κ. Γιώργου Στεφάνου, επισυνάπτω αυτούσια την επιστολή μου προς τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή και καλώ τον καταγγέλλοντα να την αναγνώσει εκ νέου μαζί με κάποιον νομικό, για να διαπιστώσει σε ποιο σημείο της επιστολής μου γίνεται αναφορά στο όνομά του, στο όνομα της εταιρείας του ή σε οποιαδήποτε άλλη εταιρεία και σε περικοπή δρομολογίων, γεγονός το οποίο ενδεχομένως να δικαιολογούσε την ακατανόητη και απρεπέστατη συμπεριφορά του.
Επαναλαμβάνω ότι θα συνεχίσω να υπερασπίζομαι τα δικαιώματα των πολιτών και στη συγκεκριμένη περίπτωση των επιβατών, με απόλυτο σεβασμό στις προσπάθειες της ιδιωτικής πρωτοβουλίας, υπενθυμίζοντας ότι «τα δημοσίως γενόμενα, δημοσίως κρίνονται».
Advertisements

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ