Έπιασαν οι ζέστες. Ήρθε η άνοιξη. Βγήκαν και τα φίδια! Κάπως έτσι ο 66χρόνος Φ.Μ. από το Γαύριο περπατώντας στο κτήμα του, κατά την διάρκεια αγροτικών εργασιών, αιφνιδιάστηκε όταν πετάχτηκε ένα φίδι και τον δάγκωσε. 
Πήγε μόνος του στον τοπικό γιατρό του Γαυρίου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Όμως διαπιστώθηκε πως θα έπρεπε να μεταβεί για περαιτέρω περίθαλψη σε νοσοκομείο της Αθήνας.
Το λιμενικό ανέλαβε χτες το βράδυ Πέμπτη 26/4 στις 22:10 την διακομιδή για Ραφήνα όπου έφτασε μετά τρεις ώρες περίπου. Από εκεί ο Φ.Μ. μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο. Θυμίζουμε (μιας και κανείς δεν το θυμήθηκε να μας το πει ή να το αναφέρει) πως το λιμενικό ήταν αυτό πάλι που έκανε και την διακομιδή στο νοσοκομείο της Σύρου του άτυχου δρομέα που έπαθε ανακοπή και τον επανέφεραν την περασμένη Κυριακή στους αγώνες της Άνδρου.

Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου του Λιμενικού Άνδρου:
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σήμερα ημέρα Πέμπτη την 26-04-2018 και περί ώρα 22:10 Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διακομίσθηκε, από το λιμένα Γαυρίου Άνδρου στο λιμένα Ραφήνας, με περιπολικό σκάφος Π.Λ.Σ. 111 του Λιμεναρχείου ΑΝΔΡΟΥ, ένας 66χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης λόγω δήγμα όφεως.
Εκ της λιμενικής αρχής Άνδρου
Advertisements

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ