Αφήσαμε να περάσει και η τελευταία ημέρα για τη δρομολόγηση του AQUA JEWEL, για να καταγγείλουμε την κυβέρνηση και ιδιαίτερα τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ των Κυκλάδων, το υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, αλλά και τους τοπικούς φορείς αυτοδιοίκησης για την αδιαφορία που δείχνουν για την ακτοπλοϊκή διασύνδεσης των Νησιών των Κυκλάδων, τα οποία όλο και απομονώνονται και απομακρύνονται μεταξύ τους με την μείωση των πλοίων της Ενδοεπικοινωνίας, επισημαίνει ο Δημήτρης Μπάϊλας για το Κίνημα Αλλαγής..

Συνεχίζοντας, το Κίνημα Αλλαγής επισημαίνει ακόμη, τα εξής:
“Το Πάσχα πλησιάζει οι τουρίστες αρχίζουν να εμφανίζονται, και τα νησιά μας από 3και 4 πλοία που είχαν για ενδοεπικοινωνία,μένουν και πάλι, όπως τον Ιούνιο του 2015, μόνο με το ηρωικό ΑΡΤΕΜΙΣ, να προσπαθεί να καλύψει την ενδοεπικοινωνία σε ολόκληρο το Νομό και μάλιστα με τα απαράδεκτα δρομολόγια διασύνδεσης της Πάρου με τη Σύρο μέσω Τήνου και Άνδρου που ακόμη υπάρχουν.!!

Καταγγέλλουμε την ανυπαρξία των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ που δεν έχουν κάνει καμμιά ουσιαστική, ακόμη και εκβιαστική παρέμβαση για το πρόβλημα.

Καταγγέλλουμε τον απόντα σε μόνιμη βάση Κο Περιφερειάρχη που ποτέ δεν έχει ενδιαφερθεί για ένα ειδικό πρόβλημα των Κυκλάδων, και βεβαίως τον Κο Δήμαρχο που βλέπει την Πρωτεύουσα του Νομού, την οποία αλλοίμονο σε κρίσιμες στιγμές κλήθηκε να διοικήσει, να μαραζώνει και να απομονώνετε από τα άλλα νησιά.

Έτσι, αφήνει τους  Δημάρχους των Δ. Κυκλάδων και άλλων νησιών να  διαμαρτύρονται αντί γι΄ αυτόν για την απομόνωση της Σύρου, και εκείνος στήνει πολιτικές παραστάσεις, όπως αυτές για την ακτοπλοΐα ,και του Πεντάστερου ξενοδοχείου, για να δικαιολογήσει την πολιτική του ανυπαρξία, και την οριστική απώλεια ενός αναβαθμισμένου Πανεπιστημίου, που οραματίστηκε ο Ανδρέας Παπανδρέου για τη Σύρο, ως διέξοδο, για την ανάπτυξη ενός ιστορικά βιομηχανικού νησιού και Διοικητικού Κέντρου.

Κάθε ημέρα και χειρότερη για την ύπαρξη του Νομού ως ενιαίου χώρου, κάθε ημέρα πολύ χειρότερη για την Μάννα Σύρο που βλέπει τα παιδιά της να απομακρύνονται και νιώθει να μαραζώνει έρημη και μόνη.

Αλλοίμονο.!!!!”, επισημαίνει καταλήγοντας το Κίνημα Αλλαγής.

Newsroom Cyclades Voice

Advertisements

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ