Το Λιμεναρχείο Άνδρου στα πλαίσια της εντατικοποίησης των ελέγχων και των περιπολιών του, σε στεριά και σε θάλασσα, εντόπισε χθες (9/3) επαγγελματία ψαρά γειτονικού νησιού να αλιεύει κοντά στην Άνδρο παράνομα (το σκάφος φερόταν να είναι στη στεριά και δεν λειτουργούσε η δορυφορική σηματοδότηση του).

Το σκάφος ήρθε στο λιμάνι της Χώρας με τη συνοδεία του Λιμενικού κατασχέθηκαν 117,21 κιλά ψάρια και δόθηκαν στο Εμπειρίκειο Γηροκομείο και στον ψαρά καταλογίστηκε πρόστιμο. Αναλυτικά το μήνυμα του Λιμεναρχείου Άνδρου έχει ως εξής:
ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΑΝΔΡΟΥ
ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΠΟΛΙΑΣ ΤΟΥ ΠΛΩΤΟΥ ΛΙΜΕΝΚΟΥ ΣΚΑΟΥΣ 111 ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΜΑΣ ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΑΛΙΕΥΤΙΚΟ ΣΚΑΦΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΔΥΣΒΑΤΟ ΤΟΥ ΣΤΕΝΟΥ ΑΝΔΡΟΥ-ΤΗΝΟΥ ΣΤΙΣ 10:55 ΤΟ ΠΡΩΙ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΙΕΝΕΡΓΟΥΣΕ ΑΛΙΕΙΑ ΜΕ ΔΙΧΤΥΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ ΕΝΑΡΞΗ ΑΛΙΕΥΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ  ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΑΥΤΟΜΑΤΟΥ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ (VMS) ΤΟΥ ΣΚΑΦΟΥΣ. 
ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΚΑΤΕΠΛΕΥΣΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΙΣ 13:40 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΑΣ ΕΚΚΙΝΗΘΗΚΕ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΚΥΡΩΣΕΩΝ ΣΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΑΛΙΕΥΤΙΚΟΥ ΣΚΑΦΟΥΣ. ΑΠΕΠΛΕΥΣΕ ΑΦΟΥ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ Η ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ ΤΟΥ.
ΑΠΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΧΕΘΗΚΑΝ ΑΛΙΕΥΜΑΤΑ ΒΑΡΟΥΣ 117,21 ΚΙΛΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΕΜΠΕΙΡΙΚΙΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΝΔΡΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΩΝ ΤΟΥ. 
ΣΧΕΤΙΚΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΣΑΣ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΥΧΟΝ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ.

ΠΗΓΗ  http://enandro.gr/koinonia

Advertisements

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ