ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΙΦΝΟΥ

Μελοποιημένη Ποίηση Ελληνίδων Ποιητριών με την Καλλιόπη Βέττα
Ενορχήστρωση,επιμέλεια: Γιάννης Κ. Ιωάννου

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σίφνου, εγκαινιάζοντας το πρόγραμμα της νέας χρονιάς, έχει την ιδιαίτερη τιμή να φιλοξενεί στη Σίφνο την εξαιρετική και αγαπημένη ερμηνεύτρια κα ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΒΕΤΤΑ και δυο ακόμα καταξιωμένους μουσικούς: το συνθέτη, ενορχηστρωτή & πιανίστα κ. ΓΙΑΝΝΗ Κ. ΙΩΑΝΝΟΥ καθώς και το δεξιοτέχνη βιολιστή κ. ΚΥΡΙΑΚΟ ΓΚΟΥΒΕΝΤΑ.

Σας περιμένουμε το Σάββατο 20.1.2018, ώρα 20:30, στο ΙΔΡΥΜΑ ΠΡΟΚΟΥ, στην Απολλωνία, σε μια βραδιά μελοποιημένης ποίησης Ελληνίδων Ποιητριών και όχι μόνον…

Συμμετέχει η Χορωδία Ενηλίκων του Μουσικού Εργαστηρίου Σίφνου “Φραγκίσκη Ψαχαροπούλου – Καρόρη”.

Είσοδος με πρόσκληση

Σύντομη παρουσίαση της εκδήλωσής μας:

Ένα σπουδαίο μουσικό πρόγραμμα, βασισμένο σε δημιουργίες Ελληνίδων Ποιητριών, όπως η Σαπφώ, η Μυρτιώτισσα, η Μαρία Πολυδούρη, η Λένα Παππά, η Αγγελική Ελευθερίου, η Ναχμία, η Κατίνα Παΐζη, η Γιώγια Σιώκου, μελοποιημένες από σπουδαίους Έλληνες συνθέτες, διαλεγμένες με πολλή αγάπη και μουσική φροντίδα από το συνθέτη, ενορχηστρωτή και πιανίστα Γιάννη Κ. Ιωάννου.

Ερμηνεύει μοναδικά, με το δικό της συγκινησιακό, αισθαντικό τρόπο, η Καλλιόπη Βέττα, η ερμηνεύτρια που εμπιστεύτηκε ο Μίκης Θεοδωράκης, ο Nicola Piovanni, η Loreen Mc Kennit και τόσοι άλλοι καταξιωμένοι Έλληνες συνθέτες.

Εκτός από το πιάνο του συνθέτη τα τραγούδια εμπλουτίζονται με το βιολί του σπουδαίου σολίστα Κυριάκου Γκουβέντα.

Advertisements

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ