Τεράστια νίκη πέτυχε πριν λίγη ώρα ο ΑΟ Σερίφου, επί του μέχρι πρότινος αήττητου και χωρίς να δεχτεί ούτε γκολ, Παμμηλιακού με 2-1 και μάλιστα με ανατροπή, σκορπώντας ντελίριο πανηγυρισμών με το τελευταίο σφύριγμα της λήξης του αγώνα. Πλέον η ομάδα του κ. Ράμπια «γλυκοκοιτάζει» τις πρωτοπόρες θέσεις, που οδηγούν στην επόμενη φάση του θεσμού.
Το ματς τα είχε όλα. Ένταση, παλμό και βέβαια αρκετό κόσμο περιμετρικά του γηπέδου, παρά το.. απαγορευτικό της ώρας.
Στα του αγώνος ο Παμμηλιακός δεν κατάφερε να πάρει κάτι από το παιχνίδι, αφού παρότι προηγήθηκε 12 λεπτά πριν τη λήξη και συγκεκριμένα στο 78’με τον Κυρίτση, με απευθείας εκτέλεση φάουλ, ισοφαρίστηκε από τον «ψυχωμένο» ΑΟ Σερίφου δύο λεπτά αργότερα (80’) με τον Μαρίνο Λιβάνιο, με προσπάθεια από τα αριστερά και πλασέ μέσα από τη περιοχή.
Ο ΑΟ Σερίφου ωστόσο δεν αρκέστηκε στην ισοπαλία. Πίεσε για το «τρίποντο» και το κατάφερε στο 85ο λεπτό με τον Λιβάνιο και πάλι, με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή, γκολ το οποίο πανηγυρίστηκε έξαλλα από τους γηπεδούχους.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Ρούσσος με βοηθούς τους Μαθιουδάκη και Αντωνάκη
ΑΟ Σερίφου (Ράμπιας): Βαλσαμάκης Κ., Μποφίλιος, Παγιολάρι, Ρεβύντης Ν., Γροντάρης, Βαλσαμάκης Α. (93΄Αδελιαννάκης), Λιβάνιος (90΄Χατζόπουλος), Μαγουλάς (55΄Μοναμβάσρις), Βαλσαμάκης Κ., Ρεβίνθης Κ., Παπάς
Αναπληρωματικοί: Γούναρης, Δαβάκης, Χρυσολοράς, Ζαχαρίας
Παμμηλιακός (Μάλης): Ανυφαντάκης, Λιβάνιος, Νάκας, Σίδερης Σ., Κυρίτσης, Σοσόλι, Δρίλης (80΄Ντόριζας), Τσιριγωτάκης, Μάνης (73΄Μαυρογιάννης), Καμακάρης (80΄Σίδρης Α.) , Μπελογιάννη
Αναπληρωματίκοι: Κουρελής, Σοσόλι
Advertisements