Εν έτη 2017 δυστυχώς αυτά που ζούμε στο Κυκλαδίτικο πρωτάθλημα έρχονται να επιβεβαιώσουν για ακόμη μία φορά αυτούς που μιλάνε για το πιο δύσκολο πρωτάθλημα της Ευρώπης που διοργανώνεται στα νησιά μας.
Τελικά η χθεσινή απόφαση του ΑΠΣ Κύθνουνα μην μεταβεί στη Σέριφο και οι αντιδράσεις που έφερε μία ενδεχόμενη αναβολή, έκανε τους ανθρώπους του σωματείου των Δυτικών Κυκλάδων να το ξανασκεφτούν και να αποφασίσουν τελικά να ρισκάρουν ώστε να ταξιδέψουν το πρωί με καΐκι στο γειτονικό νησί της Σερίφου.
Όπως χθες ενημερωθήκαμε από τους ίδιους για την ενδεχόμενη αναβολή, έτσι σήμερα πάλι οι ίδιοι άνθρωποι μας ενημέρωσαν ότι τελικά τα πράγματα άλλαξαν μετά από απόφαση τους.
Βέβαια, όπως αναφέρουμε και στον τίτλο ο θεός θα πρέπει να είναι βοηθός, καθώς η αποστολή θα βρεθεί το πρωί στο λιμάνι και θα αναχωρήσει για Σέριφο, μόνο και εφόσον ο καπετάνιος θα δώσει το «ΟΚ».
Ελπίζουμε όλα να πάνε καλά και να μη βιώσουμε καταστάσεις βγαλμένες από το παρελθόν όπως αυτές του Ανδριακού και του ΑΜΣ Φιλωτίου.
Θυμίζουμε ότι ο αγώνας έχει οριστεί για αύριο Κυριακή στις 15:00 και θα έχει διαιτητή τον κ. Γιάννη Βάιλα με βοηθούς τους Νάκκα – Αντωνάκη.
Advertisements

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ