Την μόνιμη αλλαγή της ώρας αναχώρησης από το λιμάνι της Μήλου προκειμένου να αποφευχθούν οι επαναλαμβανόμενες διαδικασίες με τα αιτήματα γι αλλαγές στα δρομολόγια ζήτησε με έγγραφο της από την εταιρία HELLENIC SEAWAYS η ΕΠΣ Κυκλάδων.

Προς Ναυτιλιακή Εταιρεία HELLENIC SEAWAYS
Πειραιάς
Κύριοι
Αφού σας ευχαριστήσουμε για την άψογη συνεργασία μας όλα αυτά τα χρόνια, σας γνωστοποιούμε ότι τα Πρωταθλήματά μας έχουν προσαρμοστεί στα νέα σας δρομολόγια.
Συγκεκριμένα κάθε Κυριακή μεσημέρι με την άφιξη του πλοίου σας στο λιμάνι της Μήλου θα καταφθάνουν ομάδες από Σύρο, Πάρο, Σέριφο, Σίφνο και Κύθνο για την πραγματοποίηση κάθε φορά ενός αγώνα Πρωταθλήματος Ανδρών ή Υποδομών.
Κατόπιν αυτού, ζητάμε την πάγια αναχώρηση του πλοίου ΑΡΤΕΜΙΣ (ή οποιουδήποτε άλλου πλοίου εκτελεί το συγκεκριμένο δρομολόγιο) στις 17:00 αντί στις 14:00 κάθε Κυριακή.
Ο λόγος που το ζητάμε αυτό είναι για να αποφύγουμε την εβδομαδιαία ενασχόληση όλων των εμπλεκομένων φορέων (Hellenic Seaways, Περιφέρεια Ν. Αιγαίου, Υπουργείο Θαλάσσιων Συγκοινωνιών, Λιμεναρχεία, σωματεία κλπ) που απασχολούνται με το συγκεκριμένο θέμα κάθε εβδομάδα.
Με τιμή
Ο Πρόεδρος: Φρέρης Ειρηναίος
Ο Γεν. Γραμματέας: Παρούσης Γεώργιος
Advertisements

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ