Σαν ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΕΟΣ έχουμε ξαναπεί ότι δεν ανήκουμε σε κανένα κόμμα και σε καμμιά παράταξη. Ανήκουμε στην Σίφνο και σε όποιον της κάνει καλό είτε δεξιός είτε αριστερός. Δεν μας αρέσει η δυσφήμιση του νησιού και οι μικροπολιτικές σκοπιμότητες.Μονο Ενωμένοι και όλοι μαζί θα πετύχουμε κι άλλα.Ηδη φέτος όπως θα αποδειχθεί το νησί θα κάνει ρεκόρ επισκεπτών της ιστορίας του. Αισθανόμαστε καθήκον να ανεβάσουμε μια απάντηση που έδωσε ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Σίφνου κύριος Γεώργιος Τρουλλος . Διαφωνούμε βέβαια σε ένα πράγμα. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΚΑΘΑΡΟΤΕΡΟ ΝΗΣΙ ΤΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΟΠΩΣ  ΕΙΠΕ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΘΑΡΟΤΕΡΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ .

Διαβάστε παρακάτω την απάντηση του.
Αγαπητοί φίλες και φίλοι,
Προς μεγάλη μου έκπληξη και ιδιαίτερη λύπη, είδα τις τελευταίες ημέρες δημοσιεύματα στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης, τα οποία αναφέρονται σε δήθεν μη νόμιμες διαδικασίες λειτουργίας του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σίφνου.
 Το όλο θέμα ξεκίνησε ως μια μεθοδευμένη πολιτική αντιπαράθεση και τείνει να λάβει έκταση. Προσωπικά, όλο αυτό με θίγει! Όμως σε καμία περίπτωση, δεν επιθυμώ να εμπλακώ σε αυτή τη δίνη της αντιπολιτευτικής και επικοινωνιακής θάλασσας εντυπώσεων. Όποιος επιθυμεί να ενημερωθεί λεπτομερώς, μπορεί να λάβει από το Δ.Λ.Τ, κατόπιν συγκεκριμένης διαδικασίας, στοιχεία και αποδείξεις περί του αντιθέτου των όσων γράφτηκαν.
 Το έργο που έχει τελεστεί τα τελευταία έξι χρόνια από το Δ.Λ.Τ Σίφνου, κρίθηκε και κρίνεται καθημερινά, με θετικά σχόλια και μηνύματα από όλους εσάς, ντόπιους και επισκέπτες του νησιού. Το γεγονός αυτό μας γεμίζει περηφάνια και δύναμη, ώστε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας με στόχο ό,τι καλύτερο για το νησί μας.
 Δεν πρόκειται να εγκαταλείψουμε τις παραλίες μας. Δεν είναι δυνατό να τις αφήσουμε βρώμικες, χωρίς οργάνωση, δίχως γαλάζιες σημαίες. Επιπροσθέτως, είναι αδύνατο να αφήσουμε το νησί χωρίς λιμάνια, μαρίνες, υδατοδρόμιο, χωρίς υποδομές, οι οποίες, σύμφωνα με τις απαιτήσεις των καιρών, είναι απόλυτα αναγκαίες.
  Τα έργα του Δ.Λ.Τ Σίφνου είναι αναρίθμητα και μάρτυρες για όλα αυτά είστε εσείς! Είναι λογικό πως το αποθεματικό του ταμείου μειώνεται, όταν γίνονται έργα. Δεν ακολουθήσαμε την πολιτική ενός εύρωστου ταμείου, δίχως έργα, με υψηλό αποθεματικό και με σκοπό την μισθοδοσία του προέδρου και αντιπροέδρου. Αυτό καταργήθηκε από την πρώτη χρονιά.
 Στο σημείο αυτό, να τονίσουμε και τον κοινωνικό χαρακτήρα του Λιμενικού Ταμείου. Θυμίζουμε, την μετατροπή των χώρων που στέγαζαν γραφεία, σε πλήρως εξοπλισμένες οικίες για την φιλοξενία των γιατρών. Συμμετοχή και συμπαράσταση λοιπόν, του Λ.Τ.  Σίφνου, σε αυτούς που με αυτυθυσία παρέχουν τις υπηρεσίες τους στο νησί μας. Μεγάλη η προσφορά του ταμείου σε θέματα που αφορούν τον κοινωνικό χαρακτήρα της Σίφνου. Όμως, δεν είναι κατάλληλος ο χρόνος για την απαρίθμηση τέτοιων έργων.
 Επισημαίνω τέλος πως διαφωνώ ριζικά με όσους επιθυμούν να γυρίσουμε πίσω, σε παλαιότερες εποχές,όπου μοναδικός στόχος ήταν η προβολή της γραφικότητας και ομορφιάς του νησιού μας. Το νησί χρειάζεται υποδομές και είμαστε εδώ για να στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις τις όποιες ανάγκες του τόπου μας.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΘΑΡΟΤΕΡΟ ΝΗΣΙ ΤΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ!

Advertisements

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ