Ο συγκεκριμένος “Σιφνιος”έχει σπίτι στο νησί και περνάει αρκετό καιρό σε αυτό και όχι μόνο καλοκαίρι. Έχει δηλώσει λάτρης του νησιού και έχει αποκτήσει φιλίες με πολλούς ντόπιους και όπως  εχει  γραφτεί  κατα καιρους Δεν τον ζεχωριζεις από κάποιον ντόπιο.  Δεν ειναι τυχαιο που εχει γυρισει και ταινια στο νησι,τον ΝΙΚΟΣΤΡΑΤΟ.Δεν είναι αλλος από τον διάσημο Σέρβο σκηνοθέτη Εμιρ Κουστουριτσα .
Διαβάστε τι παρακάτω δημοσίευμα για την σχέση του με τον Πουτιν
Τον θαυμασμό του στον πρόεδρο της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν εξέφρασε εκ νέου ο βραβευμένος Σέρβος σκηνοθέτης Εμίρ Κουστουρίτσα. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά, ο Πούτιν έκανε και πάλι τους Ρώσους υπερήφανους για τον πολιτισμό και την ιστορία τους
Μιλώντας στον σταθμό Russian Television ο Κουστουρίτσα εξήγησε τους λόγους που εκτιμά και στηρίζει τον Πούτιν.  Οι προσπάθειές του να ανοικοδομήσει τη Ρωσία και να την επαναφέρει στο διεθνές στερέωμα ως ισχυρή και ανεξάρτητη δύναμη, η νέα πνοή που έδωσε στην κληρονομιά του λαού του, μια κληρονομιά που φαινόταν να χάνεται στις ταραχώδεις δεκαετίες του ’90, είναι κάποιοι από αυτούς.
«Εκτιμώ ιδιαίτερα τη στάση του Πούτιν, μια στάση ενός τζέντλεμαν που έβγαλε τη Ρωσία από τον πάτο που την είχε αφήσει η περίοδος του Γέλτσιν και την έστησε ξανά στα πόδια της, με τρόπο που έκανε και πάλι τους ανθρώπους υπερήφανους για την ιστορία και τον πολιτισμό τους» είπε ο δημοφιλής σκηνοθέτης.
Ο Κουστουρίτσα παραδέχτηκε ότι συχνά δέχεται επικρίσεις επειδή δεν κρύβει την εκτίμησή του έναντι του Πούτιν. «Ακόμα και ένα αστείο υπέρ του Πούτιν μπορεί να προκαλέσει αναταραχή» αναφέρει χαρακτηριστικά.
ΠΗΓΗ:http://m.tvxs.gr/mo/i/233503/f/news/kosmos/thaymasmos-koystoyritsa-gia-poytin.html
Advertisements