ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ Η Κ16 ΠΑΝΣΙΦΝΑΙΚΟΥ.ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ.ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΥ - ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΕΟΣ

Breaking

Σάββατο, 2 Μαρτίου 2019

ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ Η Κ16 ΠΑΝΣΙΦΝΑΙΚΟΥ.ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ.ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΥΜε έκτακτο δρομολόγιο απο Σίφνο απο το ΑΡΤΕΜΙΣ που μόλις επέστρεψε στα ενδοκυκλαδικά δρομολόγια,αναχώρησε η Κ16 του Πανσιφναικου για τον αγώνα με τον Μαρπησσαικό στην Πάρο απόψε στις 20.30

Για σήμερα προπονητής θα είναι ο Γιώργος Χρύσος(λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων του Δημήτρη ζιώγα )το οποίο συναντήσαμε στο λιμάνι και του ζητήσαμε να μας πει δυο λόγια:
Πάμε στην Πάρο για να παίξουμε την μπάλα που ξέρουμε και αισιοδοξούμε για το αποτέλεσμα,είναι
 στα Κ-16 ο προτελευταίος αγώνας της περιόδου. Ανάλογα με Τα αποτελέσματα μας στα δυο αυτά ματς(το άλλο με τον ΑΟ Πάρου εντος) θα κριθεί αν θα τερματίσουμε πρώτοι και πάμε κατευθείαν στο φάιναλ φορ για ανάδειξη του πρωταθλητή ή αν βγούμε δεύτεροι θα παίξουμε αγώνες μπαράζ με άλλους 2 δεύτερους για να παει ο ένας μόνο στο φάιναλ φορ.
Εύχομαι να γίνει ένας καλός αγώνας και τα παιδιά και των δυο ομάδων να ευχαριστηθούν

Στο λιμάνι επίσης συναντήσαμε και τον πρόεδρο Γιάννη Χουζούρη που σε κάθε αγώνα ακολουθεί την ομάδα και μας έκανε την παρακάτω δήλωση:

Είμαστε χαρούμενοι που έχουμε φτάσει εδώ......θα παίξουμε χωρίς άγχος για την τελική θέση μας... Ήδη αυτά τα παιδιά έχουν κερδίσει το αγωνιστικό σεβασμό των υπολοίπων ομάδων και συνεχίζουμε να τα στηρίζουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου