ΠΑΡΧΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΣΙΦΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ''ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΙΦΝΟ ΜΑΣ'' - ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΕΟΣ

Breaking

Πέμπτη, 7 Φεβρουαρίου 2019

ΠΑΡΧΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΣΙΦΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ''ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΙΦΝΟ ΜΑΣ''


Ο σύλλογος "ΜΑΖΙ για τη Σίφνο μας" σε συνεργασία με τον όμιλο Υπηρεσιών Υγείας ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ, φέρνουν μια σημαντική είδηση στον τομέα υπηρεσιών υγείας για όλους τους Δημότες της Σίφνου.
Ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ δείχνοντας για άλλη μια φορά την κοινωνική του ευαισθησία, ανταποκρίθηκε θετικά στο αίτημα του συλλόγου "ΜΑΖΙ για τη Σίφνο μας" για την παροχή υπηρεσιών υγείας σε όλους τους κατοίκους του νησιού μας και ετοίμασε ένα προνομιακό πακέτο παροχών προληπτικής ιατρικής καθώς και νοσηλείας.
Ο όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ δραστηριοποιείται στον κλάδο των ιατρικών υπηρεσιών υγείας από το 1981. Σήμερα αποτελεί τον κορυφαίο ιδιωτικό φορέα παροχής ιατρικών υπηρεσιών πρωτοβάθμιας περίθαλψης στην Ελλάδα, διαθέτοντας 29 μονάδες στην Αττική και 8 στη Θεσσαλονίκη. Επίσης διαθέτει τρεις Κλινικές, τη Βιοκλινική Αθηνών, Πειραιά και Θεσσαλονίκης, οι οποίες αποτελούν πρότυπα σύγχρονων νοσοκομειακών μονάδων υψηλής ποιότητας, ένα Κέντρο Διεθνών Ασθενών,8 Οδοντιατρικές Μονάδες καθώς και παρουσία στην Κύπρο με 14 μονάδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου