ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΥΚΛΑΔΩΝ.ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ - ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΕΟΣ

Breaking

Παρασκευή, 1 Φεβρουαρίου 2019

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΥΚΛΑΔΩΝ.ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ

Σχετική βελτίωση θα παρουσιάσει το καιρικό σκηνικό στο νομό μας από αύριο Παρασκευή, η οποία θα διαρκέσει έως τις 4 του μήνα. Ο καιρός το τριήμερο αυτό θα κυλήσει με αρκετή ηλιοφάνεια, μεταφορά αφρικανικής σκόνης στην ατμόσφαιρα ιδίως την Κυριακή, δεν θα λείψουν όμως και τα διαστήματα με παροδικές νεφώσεις. Το Σάββατο και την Κυριακή, οι νεφώσεις αυτές φαίνεται ότι θα είναι περισσότερο αυξημένες.

Οι άνεμοι θα παρουσιάσουν σχετική εξασθένηση και θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις κυρίως, με την ένταση αυτών να είναι έως τα ξημερώματα της Κυριακής στα 4 με 5 μποφόρ, ενώ σταδιακή ενίσχυση αναμένεται από εκεί και έπειτα στα 6 με 7 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει βαθμιαία άνοδο και θα κυμανθεί, καθ' όλη τη διάρκεια του τριημέρου, η ελάχιστη από 8 βαθμούς Κελσίου και η μέγιστη 17 με 19 βαθμούς Κελσίου, κατά κύριο λόγο την Κυριακή, και τοπικά δεν αποκλείεται ιδίως στα νότια του νομού μας να φτάσει και τους 20 βαθμούς Κελσίου.

Παρατήρηση

Το διάλειμμα αυτό των φαινομένων θα διαρκέσει 4 ημέρες καθώς από Τρίτη είναι πολύ πιθανόν να μας επηρεάσει ένα ισχυρό βαρομετρικό χαμηλό που σε τοπικό επίπεδο διαφαίνεται να δημιουργεί προβλήματα. Νεώτερα για τις καιρικές εξελίξεις της επόμενης εβδομάδας στην εκτίμηση της ομάδας μας την Κυριακή.

Επιμέλεια: Νίκος Πίταούλης Μετεωρολογικά Νέα Ερμούπολης
                                           

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου