Ενημερώθηκε, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα η Λιμενική Αρχή Νάξου, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ ”ΜΠΛΟΥ ΣΤΑΡ ΝΑΞΟΣ” Ν.Π.11014, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο Πειραιάς – Πάρο – Σύρος – Νάξος – Ηρακλειά – Σχοινούσα – Κουφονήσι – Κατάπολα Αμοργού, ότι κρίνεται επισφαλής η προσέγγισή του στους λιμένες της Ηρακλειάς και της Σχοινούσας λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, και ότι το πλοίο θα συνεχίσει το δρομολόγιό του για το λιμένα Κουφονησίου.

Στο ανωτέρω πλοίο επέβαιναν έξι (06) επιβάτες και δύο (02) Ι.Χ.Ε. με προορισμό την Ηρακλειά, καθώς και τέσσερις (04) επιβάτες και ένα (01) Ι.Χ.Ε. με προορισμό τη Σχοινούσα.

Επίσης,

Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες η Λιμενική Αρχή Οινουσσών, και στη συνέχεια πρώτες πρωινές ώρες σήμερα η Λιμενική Αρχή Ψαρών, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ ”ΝΗΣΟΣ ΣΑΜΟΣ” Ν.Π.12396, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο Μυτιλήνη – Χίο – Οινούσσες – Ψαρά – Πειραιά, ότι κρίνεται επισφαλής η προσέγγισή του στους λιμένες των Οινουσσών και των Ψαρών λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, και ότι το πλοίο θα συνεχίσει το δρομολόγιό του για το λιμένα Πειραιά.

Advertisements