ΚΛΕΙΣΤΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΛΟΓΩ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ - ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΕΟΣ

Breaking

Τρίτη, 8 Ιανουαρίου 2019

ΚΛΕΙΣΤΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΛΟΓΩ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ


Κλειστά θα παραμείνουν και αύριο αρκετά σχολεία της χώρας, λόγω της κακοκαιρίας που επικρατεί στη χώρα.
Συγκεκριμένα, οι δημοτικές και περιφερειακές αρχές αναμένεται μέχρι αργά το απόγευμα της Τρίτης να λάβουν τις αποφάσεις τους για το αν θα ανοίξουν ή όχι τα σχολεία της αρμοδιότητάς τους, λαμβάνοντας υπόψη τους τις εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες που επικρατούν στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, το χιόνι και τον παγετό που υπάρχει στους δρόμους, αλλά και πιθανές ελλείψεις σε πετρέλαιο για τη λειτουργία των καλοριφέρ.

Μέσα στην ημέρα θα υπάρχει στο protothema συνεχής ενημέρωση για το ποιοι δήμοι θα αποφασίσουν να μην λειτουργήσουν την Τετάρτη οι σχολικές τους μονάδες, λόγω της κακοκαιρίας. Σημειώνεται ότι η πληροφόρηση αυτή θα επικαιροποιείται ανάλογα με την νεότερη ενημέρωση από τους Δήμους στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Αττικής, όπου έχει δημιουργηθεί ειδική σελίδα. Σημειώνεται πάντως, ότι λόγω πληθώρας επισκέψεων η σελίδα δεν είναι εύκολα προσβάσιμη.

Μέχρι και αυτή την ώρα, λοιπόν, λόγω της κακοκαιρίας, αύριο Τετάρτη, 09 Ιανουαρίου 2019, κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία των Δήμων Μαραθώνος, Διονύσου,
Ωρωπού. Στον Ωρωπό, κλειστοί θα παραμείνουν και οι Ιδιωτικοί και Δημόσιοι Παιδικοί και Βρεφονηπιακοί Σταθμοί.


Κλειστά θα παραμείνουν, επίσης, και τα σχολεία στους δήμους Φαρσάλων, Κασσάνδρας, Γεωργίου Καραϊσκάκη, Γρεβενών, Βόλβης, Χαλκίδας, Καστοριάς και Δομοκού.

Τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Φλώρινας, θα παραμείνουν κλειστά, λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών, που επικρατούν στην περιοχή. Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Στο δήμο Λαγκαδά, λόγω του συνεχιζόμενου ισχυρού παγετού που επικρατεί στον και για την ασφάλεια των μαθητών, τα σχολεία όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης θα παραμείνουν κλειστά. Κλειστές θα παραμείνουν επίσης οι μονάδες των ΙΕΚ, του ΣΔΕ, τα ΚΔΑΠ και οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Λαγκαδά.

Με απόφαση των δημάρχων Αργιθέας, Καρδίτσας, Λίμνης Πλαστήρα, Σοφάδων, Μουζακίου και Παλαμά όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα παραμείνουν κλειστά την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου λόγω του πολύ ισχυρού παγετού και της πρόβλεψης για νέα χιονόπτωση.

Οι παιδικοί σταθμοί των Δήμων Καρδίτσας, Μουζακίου, Παλαμά και Σοφάδων θα λειτουργήσουν κανονικά.
Σύμφωνα με ενημέρωση της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης νομού Λάρισας, κλειστά θα παραμείνουν αύριο Τετάρτη όλα τα σχολεία των δήμων Ελασσόνας, ενώ στο δήμο Τεμπών κλειστά θα παραμείνουν τα δημοτικά σχολεία Καλλιπεύκης, Αιγάνης και Αμπελακίων, καθώς επίσης και τα νηπιαγωγεία Αμπελακίων και Αιγάνης. Τα σχολεία στους υπόλοιπους δήμους του νομού θα λειτουργήσουν κανονικά.
Αποφασίστηκε η αναστολή λειτουργίας όλων των σχολικών μονάδων της Α/θμιας, Β/θμιας Εκπαίδευσης και των Παιδικών Σταθμών και στον Δήμο Άνδρου για την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου.

Με την χιονόπτωση να συνεχίζεται σε αρκετά μέρη της Άνδρου ο δήμαρχος αποφάσισε να μείνουν και αύριο Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019 κλειστά τα σχολεία στην Άνδρο. Και ανάρτησε την σχετική απόφαση του στο ίντερνετ. Από εκεί την αλιεύσαμε και την κοινοποιούμε προς ενημέρωση των πολιτών - Εν Άνδρω.Πηγή  protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου