ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ - ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΕΟΣ

Breaking

Σάββατο, 12 Ιανουαρίου 2019

ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣΜε αίτημα την απόσυρση του νομοσχεδίου για το σύστημα διορισμών και προσλήψεων μόνιμων και αναπληρωτών τα συνδικαλιστικά όργανα δασκάλων και καθηγητών (ΔΟΕ, ΟΛΜΕ) καλούν τα μέλη τους σε κινητοποιήσεις τη Δευτέρα 14 Ιανουαρίου.

Ετσι την ερχόμενη δευτέρα οι Δάσκαλοι (ΔΟΕ) έχουν 24ωρη απεργία και οι Καθηγητές Μέσης Εκπαίδευσης (ΟΛΜΕ) 3ωρη στάση εργασίας από 11.00 έως 14.00.

Η σχετική ανακοίνωση των ΔΣ ΟΛΜΕ-ΔΟΕ:

Τα Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. και της Ο.Λ.Μ.Ε. καλούν όλους τους εκπαιδευτικούς σε δυναμική συνέχιση του αγώνα μέχρι την απόσυρση του νομοσχεδίου για το σύστημα διορισμών – προσλήψεων μόνιμων και αναπληρωτών που κλέβει την προϋπηρεσία των συναδέλφων που επί σειρά ετών στηρίζουν με τις ζωές τους το δημόσιο σχολείο.

Κηρύσσουμε 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση τη Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019, 24ωρη απεργία για τη Δ.Ο.Ε. και 3ωρη στάση εργασίας 11-2 μ.μ. με τη δυνατότητα επιπλέον κήρυξης 3ωρης από τις ΕΛΜΕ για την Ο.Λ.Μ.Ε. για τη διευκόλυνση της συμμετοχής των συναδέλφων.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους σε μαζική συμμετοχή στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Βουλή τη Δευτέρα 14/1/2019 και ώρα 15:00 με αίτημα την απόσυρση του νομοσχεδίου.

Τα ΔΣ ΟΛΜΕ-ΔΟΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου