ΒΙΝΤΕΟ ΕΝ ΠΤΗΣΕΙ ΜΕ ΣΙΦΝΙΟ ΠΙΛΟΤΟ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΤΗ - ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΕΟΣ

Breaking

Τρίτη, 15 Ιανουαρίου 2019

ΒΙΝΤΕΟ ΕΝ ΠΤΗΣΕΙ ΜΕ ΣΙΦΝΙΟ ΠΙΛΟΤΟ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΤΗΑς δούμε παρακάτω ένα ενδιαφέρον βίντεο από το youtube αλλά και το αφιέρωμα που είχε κάνει το www.neakriti.gr με την γυναίκα πιλότο της AEGEAN Άννα Πετρογλου αλλά και τον Σιφνιό πιλότο Νίκο Βενιό.

Μια μοναδική εμπειρία για την αποστολή της "ΚΡΗΤΗ TV" στην Τουλούζη ήταν το ρεπορτάζ κατά τη διάρκεια της πτήσης από την Αθήνα στην Γαλλία με το υπερσύγχρονο AIRBUS A320 ceo ένα εκ των επτά που παρέλαβε η Aegean από την έδρα της AIRBUS στην Τουλούζη.

Ευχάριστη έκπληξη ήταν η επίσκεψη μας στο πιλοτήριο του αεροπλάνου όπου γνωρίσαμε τη διαδικάσια της πτήσης από τον κυβερνήτη Νίκο Βένιο και τη συγκυβερνήτη Άννα Πέτρογλου.

Μάλιστα η νεαρή γυναικά από τη θέση της στο cokpit μοιράστηκε μαζί μας την εμπειρία της τόνιζοντας ότι στη χώρα μας ελάχιστες είναι οι επαγγελματίες γυναίκες πιλότοι.

Για την ίδια το επάγγελμα αυτό ήταν ένα όνειρο ζωής κάτι που παρά τους αρχικούς φόβους της οικογένειά της το έκανε πραγματικότητα.

Η όμορφη πιλότος της Aegean μας ξενάγησε στο μαγικό κόσμο ενός αεροπλάνου και μας αποκάλυψε και μικρά μυστικά κατά τη διάρκεια της πτήσης.

Για τις δυσκολίες του επαγγέλματος μας μίλησε και ο έμπειρος πιλότος Νίκος Βενιός, ενώ κατά τη διάρκεια του ρεπορτάζ είχαμε την ευκαιρία να συνομιλήσουμε και με τον πύργο ελέγχου στο Πρίντεζι της Ιταλίας.

Το ρεπορτάζ παρουσιάστηκε στα πλαίσια της εκπομπής "Κρήτη Σήμερα" στην "ΚΡΗΤΗ TV".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου