Τα νέα γυαλιά ηλίου, “Frames”, δίνουν την δυνατότητα να μιλάς, να ακούς μουσική και να σερφάρεις στο Ίντερνετ, χωρίς να “πιάνεται” το χέρι σου με gadgets.

Η “κατασκευή” του είναι απλή. Στους βραχίονες των γυαλιών είναι ενσωματωμένο ένα ζευγάρι ακουστικών ανάλογο με αυτό των κλασικών ακουστικών μουσικής ενώ υπόσχεται περιεχόμενο βασισμένο σε διευρυμένης πραγματικότητας ήχο.

Περισσότερες πληροφορίες έδωσε ο διευθυντής των Bose Frames, Μεχούλ Τριβέντι, “Μοιάζουν και λειτουργούν ως κλασικά γυαλιά ηλίου έως ότου τα βάλεις μπρος. Και τότε, συνδέεσαι με το τηλέφωνό σου, τις επαφές σου, το Διαδίκτυο, και όλο το ηχητικό περιεχόμενό του, ακριβώς όπως με τα ακουστικά μουσικής”.

Ωστόσο, η πλατφόρμα της Bose, δεν θα προβάλει πληροφορία σε οθόνη, όπως συμβαίνει στο Google Glass ή σε κάποιες εφαρμογές στο κινητό σαν την Pokemon GO.

Tα νέα γυαλιά ηλίου θα είναι διαθέσιμα τον Μάρτιο του 2019, μετά την εμφάνιση των “Frames”. Επιπλέον, σε αυτή την νέα καινοτομία πρόκειται να ακολουθήσουν το Facebook και η Apple.

πηγή  ant1news.gr
Advertisements