Πολλά ακούγονται και φέτος για τις ακτοπλοικές συνδέσεις της Σίφνου το καλοκαίρι.
Επείγει όπως κάθε χρόνο η σύνδεση Σίφνου Πάρου,είδαμε ότι ίσως την σύνδεση αυτή την κάνει το ANDROS JET με νέα γραμμή.https://kaipoutheos.gr/2018/12/blog-post_81.html

Επίσης βλέπουμε οτι σε σελίδα αναζήτησης εισητηρίων στην Σίφνο θα πηγαίνει το NAXOS JET
http://www.openseas.gr/PIR/SIF/2019-06-29/2019-06-29/itineraries
Το NAXOS JET όμως δεν το βλέπουμε στην επίσημη σελίδα της SEA JET.
Βέβαια δεν παίζει ιδιαίτερο ρόλο ποιό πλοίο θα είναι αρκεί να υπάρχει η σύνδεση.

Eπίσης για μια ακόμη φορά να εκφράσουμε το χρόνιο παράπονο μας πρός τις αρχές και τους αρμοδίους της Σίφνου ότι δεν έχουν κάνει κάτι τόσα χρόνια για σύνδεση με Πάρο,(έχουμε γίνει γραφικοί να το ζητάμε και να το γράφουμε συνεχώς)ενα νησί που είναι δίπλα μας και με διεθνές Αεροδρόμιο.
Όλα δείχνουν πως αν τελικά γίνει η πολυπόθητη σύνδεση δεν θα είναι απο τις αρχές της Σίφνου αλλά απο τον Ιδιοκτήτη της SEA JET Κύριο Μάριο Ηλιόπουλο.
Είχαμε προσπαθήσει σαν KAIPOUTHEOS.GR να πείσουμε τον ιδιοκτήτη της GOLDEN STAR FERRIES Κύριο Γιώργο Στεφάνου ο οποίος ήταν συζητήσιμος αλλά δεν τα καταφέραμε δυστυχώς,ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη,δεν είχαμε συμπαράσταση απο τις αρχές.
Αν πάντως γίνει η σύνδεση έχει ήδη αργήσει,έπρεπε πολύ νωρίτερα λόγω του ότι οι αλλοδαποί τουρίστες έχουν ήδη αρχίσει και βγάζουν αεροπορικά εισητήρια.Έχουμε χάσει ήδη το μισό της σύνδεσης με Πάρο,ας γίνει κάτι έστω και τώρα μην χάσουμε και το υπόλοιπο.
Υπάρχει μεγάλη μερίδα κόσμου που θέλει να πάει Σίφνο μέσω Πάρου,αρα δεν θα κλείσει αεροπορικό εισητήριο για Αθήνα αλλά για Πάρο.
Είμαστε υπέρ της στρωτής κίνησης Απριλίου έως τέλος Οκτωβρίου,και όχι του χαμού του Αυγούστου,(αυτόν τον έχουμε ότι και να γίνει)

Advertisements