ΠΕΡΙ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΣΙΦΝΟΥ... - ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΕΟΣ

Breaking

Παρασκευή, 7 Δεκεμβρίου 2018

ΠΕΡΙ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΣΙΦΝΟΥ...

Πρίν λίγο ολοκληρώθηκε  η συγκέντρωση στις Καμάρες Σίφνου για το θεμα του Λιμανιού.
Καταρχήν να ενημερώσουμε τις φίλες και τους φίλους που περίμεναν ανταπόκριση ότι δεν έχουμε αφού στην ερώτηση μας να το καλύψουμε και να το παρουσιάσουμε μας απάντησαν ευγενικά αρνητικά οι διοργανωτές κάτι που σεβαστήκατε απόλυτα.
Στην συνάντηση ήταν παρών ο Έπαρχος κύριος Βενακης,ο Δήμαρχος κύριος Μπαμπούνης,ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου κύριος Τρούλλος ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κύριος Σούλης,ο αντιδήμαρχος κύριος Ποδενές, ο Πρόεδρος επαγγελματιών Σίφνου κύριος Πολενάκης,η πρόεδρος του Συλλόγου ενοικιαζομένων δωματίων Σίφνου κυρία Αποστολίδη,οι ιδρυτές της παράταξης ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΕΡΑ κυρία Ναδάλη και κύριοι Κυμπιζής και Φουτουλάκης,δημοτικοί σύμβουλοι,και σχεδόν όλοι οι κάτοικοι Καμαρών.
Η εντελώς προσωπική μας άποψη(Ίσως πέφτουμε και έξω,θα δούμε...τα γραπτά μένουν)είναι ότι δυστυχώς το λιμάνι δεν θα γίνει.
Παρ όλα αυτά το blog μας λόγω της σοβαρότητας του θέματος δίνει το βήμα σε όποιον θέλει να καταθέσει την άποψη του,θετική ή αρνητική  αρκεί να μην είναι ανώνυμη στέλνοντας μας το κείμενο του στο email  kaipoutheos@gmail.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου