ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΔΟΚΙΑ Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ MINOAN LINES ΣΤΗΝ ΜΗΛΟ - ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΕΟΣ

Breaking

Τρίτη, 6 Νοεμβρίου 2018

ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΔΟΚΙΑ Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ MINOAN LINES ΣΤΗΝ ΜΗΛΟ

Σύμφωνα με το Milos life η επιτυχια ήταν εντυπωσιακή αν αναλογιστεί κανείς οτι πήγαινε μόνο 2 φορές την εβδομάδα και μόνο για 2 μήνες.Δείτε παρακάτω τι εγραψε το site της Μήλου:

Είναι κοινό μυστικό ότι η απόφαση των Minoan Lines να δρομολογήσει πλοίο στη Μήλο, ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Η γραμμή που συνέδεσε τη Μήλο με τον Πειραιά και το Ηράκλειο, είχε εντυπωσιακές αποδόσεις και κέρδισε την εμπιστοσύνη του επιβατικού κοινού, δίνοντας και στην εταιρεία του ομίλου Γκριμάλντι τα κίνητρα για συνέχιση και ενίσχυση την επόμενη χρονιά. Σύμφωνα με τα στοιχεία που πήρε το Milos Life η εταιρεία παρουσίασε την εξής εικόνα προς και από τη Μήλο: ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ - ΚΙΝΗΣΗ ΜΗΛΟΥ 05/07- 09/09 H κίνηση των επιβατών και των ΙΧ που διακινήθηκαν με τα πλοία των Μινωικών Γραμμών (από Πειραιά ή Ηράκλειο) στο λιμάνι της Μήλου για την περίοδο 05/07 έως 09/09.
Επιβάτες 30.023
 και ΙΧ 4.766.

Στόχος των Μινωϊκών Γραμμών είναι η επέκτασή τους σε δύο κορυφαίους προορισμούς, στα Χανιά και στα νησιά των Κυκλάδων. Η διείσδυση των Μινωϊκών σις Κυκλάδες έγινε από την περασμένη δρομολογιακή σαιζόν του καλοκαιριού, μέσω του High Speed «Santorini Pallace» το οποίο συνέδεσε τα νησιά του νομού μας με το Ηράκλειο Κρήτης. Ωστόσο, τα έξι νεότευκτα πλοία του Ομίλου Γκριμαλντί, θέτουν αυτόματα το στόχο δρομολόγησης κάποιων εξ αυτών σε γραμμές των Κυκλάδων, γεγονός αναμφισβήτητα, ιδιαιτέρως σημαντικό για το ακτοπλοϊκό μέλλον του νομού μας. Περαιτέρω εξελίξεις με το θέμα θα υπάρξουν μέσα στους επόμενους μήνες.Πηγή: MilosLife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου