ΘΡΑΥΣΗ ΣΥΡΜΑΤΟΣΧΟΙΝΟΥ ΣΤΟ ''ΑΓΙΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ'' - ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΕΟΣ

Breaking

Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου 2018

ΘΡΑΥΣΗ ΣΥΡΜΑΤΟΣΧΟΙΝΟΥ ΣΤΟ ''ΑΓΙΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ''

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Κέρκυρας, μεσημβρινές ώρες χθές, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ ''ΑΓΙΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ'' Ν.Π. 10647, ότι κατά τη διαδικασία απόπλου του πλοίου για εκτέλεση προγραμματισμένου δρομολογίου από το λιμένα Κέρκυρας προς το λιμένα Ηγουμενίτσας διαπιστώθηκε ολική θραύση δεξιού συρματόσχοινου καταπέλτη επιβίβασης / αποβίβασης επιβατών και οχημάτων.
Με τη βοήθεια μελών του πληρώματος και τη συνδρομή γερανοφόρου οχήματος έγινε προσωρινή έπαρση του καταπέλτη και αποβιβάστηκαν με ασφάλεια οι σαράντα ένας (41) επιβάτες του, τα δεκατρία (13) οχήματα και το δύο (02)φορτηγά.
Οι επιβάτες και τα οχήματα προωθήθηκαν με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας με το επόμενο προγραμματισμένο δρομολόγιο, ενώ άμεσα διενεργήθηκε επιθεώρηση από στελέχη Τοπικού Κλιμακίου Επιθεώρησης Πλοίων της οικείας Λιμενικής Αρχής όπου διαπιστώθηκε η βλάβη.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Κέρκυρας απαγορεύτηκε ο απόπλους του πλοίου μέχρι αποκατάστασης της βλάβης και προσκόμισης βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα.
*****

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου