ΠΡΟΣ ΑΝΑΒΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΛΟΓΩ ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΟΥ - ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΕΟΣ

Breaking

Πέμπτη, 1 Νοεμβρίου 2018

ΠΡΟΣ ΑΝΑΒΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΛΟΓΩ ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΟΥ

Του: Αλεξ Γεωργαντα
Προς αναβολή οδεύει το παιχνίδι του 2ου Ομίλου, μεταξύ του Αστέρα Μαρμάρων και του ΑΠΣ Κύθνου, λόγω των γνωστών προβλημάτων των ακτοπλοϊκών συνδέσεων.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, η αναμέτρηση βρίσκεται μία ανάσα πριν την αναβολή της, καθώς το Σάββατο και παρά τις δεσμεύσεις συγκεκριμένης ακτοπλοϊκής εταιρίας, δεν θα περάσει από την Κύθνο, ώστε να μεταφέρει την αποστολή στην Πάρο.
(Ορισμένη η αναμέτρηση για το Σάββατο στις 15:00, στο γήπεδο του Αρχίλοχου).
Ως εκ τούτου η απάντησή της ήταν, να πραγματοποιηθεί η αναχώρηση της ομάδας του ΑΠΣ Κύθνου την Παρασκευή με το πλοίο της γραμμής, κάτι βέβαια που από ότι φαίνεται δεν θα γίνει δεκτό από τον σύλλογο, αφού ήταν διαφορετικός ο αρχικός προγραμματισμός.
Πλέον και όσο τα περιθώρια στενεύουν, τόσο ο Πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Λαρεντζάκης, όσο και ο κ. Φρέρης, βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή, έτσι ώστε να βρεθεί λύση.
Προς το παρών αυτή την ώρα, δεν έχει υπάρξει κάποιο νεότερο και για αυτό τον λόγο στον σχετικό πίνακα της ΕΠΣ Κυκλάδων, δεν έχει οριστεί ακόμα, η διαιτητική τριάδα.
Τέλος εμείς από την πλευρά μας να σημειώσουμε, πως μπορεί το βίντεο με την απόβαση του ΑΠΣ Κύθνου στην Σέριφο, να έγινε viral στο διαδίκτυο, δεν πρέπει όμως να ξεχνάμε πως ομάδες όπως ο ΑΠΣ Κύθνου, ο Πανσιφναϊκός, ο ΑΟ Σερίφου και γενικά οι Δυτικές Κυκλάδες, «υποφέρουν» την χειμερινή περίοδο, αφού θέλουν να έχουν ενεργή αθλητική δραστηριότητα, πρόβλημα που απ’ ότι φαίνεται θα δυσχεραίνει συνεχώς την προσπάθεια των σωματείων.
Πηγή sportcyclades24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου