ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΠΑΡΟΧΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΑΞΟΥ - ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΕΟΣ

Breaking

Δευτέρα, 19 Νοεμβρίου 2018

ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΠΑΡΟΧΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΑΞΟΥΚαι οι δράσεις του Νοσοκομείου – Κέντρου Υγείας Νάξου καλά κρατούν… Και μάλιστα αρχίζει πλέον και η …εκμετάλλευση της τεχνολογίας καθότι από τη στιγμή που υπάρχει, λογικό είναι να μην μένει στην άκρη αλλά να αξιοποιείτε στο έπακρο…

Αναφερόμαστε στην τηλεϊατρική. Και με δεδομένο ότι ήδη στο Νοσοκομείο Νάξου έχουμε εδώ και αρκετούς μήνες την λειτουργία μέσω της τηλεϊατρικής τόσο του Ενδοκρινολογικού όσο και Παιδοψυχιατρικού Ιατρείου. Και σήμερα, έγινε γνωστό ότι ξεκινάει και η λειτουργία του Διαβητολογικού Ιατρείου… Και δεν αποκλείεται να έχουμε και συνέχεια… Άρα, για την ώρα, έχουμε τρία ιατρεία, οπότε μεγαλώνει και η δυνατότητα παροχής περισσότερων λύσεων για τους κατοίκους της Νάξου…

Ας δούμε την σχετική ανακοίνωση (φέρει την υπογραφή του Αναπληρωτή Διοικητή κου Απιδόπουλου) από το Νοσοκομείο – Κέντρο Υγείας Νάξου:

«Σας ενημερώνουμε ότι, στο Γενικό Νοσοκομείο – ΚΥ Νάξου θα λειτουργήσει και Διαβητολογικό Ιατρείο μέσω τηλεϊατρικής. Παράλληλα συνεχίζεται η λειτουργία του Ενδοκρινολογικού και Παιδοψυχιατρικού Ιατρείου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν για ραντεβού καθημερινά 12:00-15:00 στο γραφείο των Επισκεπτών Υγείας (τηλ. 2285360645)».

Υγ… να σημειώσουμε ότι το εν λόγω ιατρείο είναι ανεξάρτητο από την συνεργασία που γίνεται με το Νοσοκομείο της Σύρου με τακτικές επισκέψεις εξειδικευμένων γιατρών, τελευταία το τριήμερο 24-26 Σεπτεμβρίου.. .
πηγή  naxospress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου