21 Οκτωβρίου κι όμως το λιμάνι της Σίφνου το επισκέφθηκε ένα ολοκαίνουριο κρουαζιερόπλοιο.
Πρόκειται για το 3 μηνών LE LAPEROUSE

Εδώ το βλέπουμε με το SPEEDRUNER3

Kι εδώ με το ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ ΚΟΡΑΗΣ

Όπως βλέπουμε οι επιβάτες βγήκαν στο λιμάνι της Σίφνου.

Ας πάρουμε μερικες πληροφορίες απο τα site www.naftikachronika.gr και www.cnn.gr

Ένα ακόμα νεότευκτο κρουαζιερόπλοιο, το οποίο ναυπηγήθηκε τον περασμένο Ιούνιο και επισκέφθηκε την Ελλάδα και το λιμάνι του Πειραιά για πρώτη φορά, υποδέχθηκε την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου η διοίκηση του ΟΛΠ.
Ο λόγος για το “Le Laperouse” της εταιρείας Ponant με μήκος 128 μέτρα και χωρητικότητα 184 επιβατών σε 92 καμπίνες και 110 μελών πληρώματος, το οποίο αναμένεται να πραγματοποιήσει περισσότερες από 170 αφίξεις στην Ελλάδα το 2019, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του ΟΛΠ.
Σημειώνεται ότι οι εκπρόσωποι της Διοίκησης του Λιμένα κατά την τελετή υποδοχής παρέδωσαν στον πλοίαρχο David Marionneau αναμνηστική πλακέτα και βιβλία σαν δώρα τα οποία θα κοσμούν εφεξής τη βιβλιοθήκη του πλοίου.

Το «Le Laperouse», που ναυπηγήθηκε τον Ιούνιο του 2018, υποδέχτηκαν εκπρόσωποι της Διοίκησης της ΟΛΠ Α.Ε. και παρέδωσαν στον πλοίαρχο κ. David Marionneauαναμνηστική πλακέτα και δώρα (βιβλία) για τη βιβλιοθήκη του πλοίου.

Το εντυπωσιακό κρουαζιερόπλοιο έχει μήκος 128μ., χωράει 184 επιβάτες σε 92 καμπίνες και 110 μέλη πληρώματος. Ανήκει στην εταιρεία Ponant, η οποία δραστηριοποιείται από το 1988 σε κρουαζιέρες πολυτελείας στη Μεσόγειο και το 2019 θα πραγματοποιήσει πάνω από 170 αφίξεις στην Ελλάδα.

Το πλοίο σαν κουφάρι κατασκευάστηκε στη Ρουμανία και λίγο πριν το τέλος του 2017 ρυμουλκήθηκε στη Νορβηγία ώστε να αποπερατωθεί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ