ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΗ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΛΑΘΡΕΠΙΒΙΒΑΣΗΣ ΣΕ ΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ - ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΕΟΣ

Breaking

Τετάρτη, 3 Οκτωβρίου 2018

ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΗ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΛΑΘΡΕΠΙΒΙΒΑΣΗΣ ΣΕ ΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣημαντικά αυξημένες είναι οι εκδόσεις και οι επικυρώσεις εισιτηρίων μετά το κλείσιμο των πυλών σε μετρό και ηλεκτρικό αλλά και την εφαρμογή του μέτρου της επιβίβασης των επιβατών από την μπροστινή πόρτα των λεωφορείων και τρόλεϊ.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΟΑΣΑ, πλέον στο μετρό και στον ηλεκτρικό εκδίδονται περισσότερα από 100.000 - 110.000 τεμάχια πολλαπλών εισιτηρίων την ημέρα, από 70.000 τεμάχια που εκδίδονταν πριν το κλείσιμο των πυλών.

Αντίστοιχα, στα τρόλεϊ και τα λεωφορεία η αύξηση των επικυρώσεων στα οχήματα κινείται σε διψήφιο ποσοστό, σε σύγκριση με την περίοδο πριν την εφαρμογή του μέτρου της επιβίβασης από την μπροστινή πόρτα.

Σύμφωνα με τον ΟΑΣΑ, χαρακτηριστικό είναι ότι τον Ιούλιο η αύξηση των εσόδων του ομίλου έφτασε το 12,12% και τον Αύγουστο το 10,72%, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο περσινό μήνα.

Προσωποποιημένη κάρτα για τους δικαιούχοι μειωμένου κομίστρου

Παράλληλα, ο ΟΑΣΑ ανακοινώνει, εκ νέου, ότι οι δικαιούχοι μειωμένου κομίστρου (φοιτητές, σπουδαστές, άτομα άνω των 65 ετών και κάτω των 18 ετών, πολύτεκνοι, κ.ά.), εφόσον επιθυμούν να κάνουν χρήση του δικαιώματος της μειωμένης μετακίνησης, καλούνται να εκδώσουν προσωποποιημένη κάρτα, καθώς από την 1η Οκτωβρίου 2018 καταργείται η διάθεση του μειωμένουΥπογραμμίζεται ότι φοιτητές και άτομα άνω των 65 ετών μετακινούνται με έκπτωση 50%, ενώ άνεργοι και ΑμεΑ δωρεάν, εφόσον έχουν εκδώσει προσωποποιημένη κάρτα.

Φόρτιση μέσω κινητού

Ο Οργανισμός έχει εκδώσει 850.000 προσωποποιημένες κάρτες ATH.ENA Card και 400.000 ανώνυμες κάρτες, κάτι το οποίο σημαίνει ότι περισσότεροι από 1,25 εκατ. επιβάτες μετακινούνται με κάρτα. χάρτινου ηλεκτρονικού εισιτηρίου.

πηγή  capital.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου