Ο ΑΟ ΣΕΡΙΦΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΛΥΠΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΣΙΦΝΑΙΚΟΥ - ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΕΟΣ

Breaking

Τρίτη, 16 Οκτωβρίου 2018

Ο ΑΟ ΣΕΡΙΦΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΛΥΠΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΣΙΦΝΑΙΚΟΥΗ ανδρική ομάδα του Πανσιφναϊκού, δεν θα συμμετάσχει φέτος στο Πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κυκλάδων. Αυτό και μόνο είναι κάτι που λυπεί τους περισσότερους στον νομό μας, καθώς το συμπαθέστατο σωματείο από την Σίφνο, κατάφερε να κερδίσει πολλά περισσότερα, εκτός του ποδοσφαιρικού σεβασμού. Ο ΑΟ Σερίφου είναι μια ομάδα που δείχνει ότι δεν ξεχνά..

Με αναφορά του στο facebook, πέρα από την σημαντική νίκη που πέτυχε επί του ΑΠΣ Κύθνου, δεν ξεχνάει τον Πανσιφναϊκό, τονίζοντας συν τοις άλλοις πως του χρόνου ελπίζει στην επαναδραστηριοποίηση του.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο ΑΟ Σερίφου:

Νίκη λοιπόν για την ομάδα μας με σκορ 4-0 για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος και 3 βαθμοί.

Στον βαθμολογικό πίνακα η ομάδα βρίσκεται πρώτη με 9 βαθμούς καθώς λόγω της αποχώρησης του Πανσιφναϊκού όλα τα σωματεία του ομίλου μας είχαν από 6 βαθμούς.

Θα θέλαμε μέσα από αυτές τις γραμμές να εκφράσουμε τη λύπη μας για την απουσία του γειτονικού σωματείου της Σίφνου.
Πορευόμασταν παράλληλα τα τελευταία χρόνια.
Κατασκευή γηπέδου, δημιουργία κατάλληλων συνθηκών για είσοδο στο πρωτάθλημα, ακαδημίες και άλλα.
Καταφέραμε να βάλουμε τις Δυτικές Κυκλάδες για τα καλά στον ποδοσφαιρικό χάρτη των Κυκλάδων καθώς με την παρουσία μας πιστεύουμε ότι εμπνεύσαμε και τους ανθρώπους της Κύθνου με αποτέλεσμα σε 6 χρόνια από μόνο μία ομάδα, πλέον να έχουμε τέσσερις.

Ελπίζουμε του χρόνου οι συνθήκες να είναι καλύτερες και να έχουμε τη χαρά να αναμετρηθούμε ξανά στα πλαίσια των διοργανώσεων της Ε.Π.Σ.Κυκλάδων.

Κλείνοντας να επισημάνουμε την επιστροφή και μάλιστα με γκολ του Παρίση Κοσμά στην ομάδα μας μετά από διάλειμμα ενός έτους καθώς και το ντεμπούτο του Αραβαντινού Γρηγόρη με θετική παρουσία και με μεγάλη ευκαρία για γκολ που όμως πήγε δοκάρι.

Ευχαριστούμε τον κόσμο για τη θερμή παρουσία του για ακόμη μια φορά.
Είναι πραγματικά ο κινητήριος μοχλός μας !!!
πηγη  arthografos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου