ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΗΣ ΣΥΡΟΥ ΣΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΑΓΟΡΑ - ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΕΟΣ

Breaking

Δευτέρα, 22 Οκτωβρίου 2018

ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΗΣ ΣΥΡΟΥ ΣΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΑΓΟΡΑ
Πολυήμερη επίσκεψη στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων πραγματοποιεί κινεζική αποστολή, αποτελούμενη από επιχειρηματίες οι οποίοι δραστηριοποιούνται στο χώρο του real estate, δημοσιογράφους και social influencers, με απήχηση σε περισσότερα από 30 κινεζικά μέσα ενημέρωσης και social media.


Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο νησί, είχαν συνάντηση και συνεργασία, την Δευτέρα, με τον δήμαρχο Σύρου, Γιώργο Μαραγκό, ο οποίος αναφερόμενος για το θέμα μέσω δημόσιας ανάρτησής του, σημείωσε: «εξετάσαμε τη δυνατότητα προβολής της Σύρου στην κινεζική αγορά, την πραγματοποίηση επενδύσεων στον ξενοδοχειακό κλάδο αλλά και την αναζήτηση επενδυτικών ευκαιριών σε άλλους τομείς».


Όπως συμπλήρωσε ο κ. Μαραγκός: «Η πολιτιστική και πολιτισμική ταυτότητα της Σύρου, η ιστορία της, το μοναδικό αρχιτεκτονικό της απόθεμα καθώς και το γεγονός ότι μπορεί να φιλοξενήσει επισκέπτες καθ’ όλη της διάρκεια του έτους την καθιστούν ελκυστική με βάση το προφίλ και τις προτιμήσεις του Κινέζου επισκέπτη».


Η επίσκεψη και παρουσία της κινεζικής αντιπροσωπείας στην Σύρο, μπορεί – σε πρώτη φάση- να έχει διερευνητικό χαρακτήρα, ωστόσο, δε θα πρέπει να θεωρηθεί ασήμαντη και εθιμοτυπική. Αρκεί να αναφερθεί, ότι το σύνολο των νησιών και των τουριστικών περιοχών της χώρας που επιχείρησαν οργανωμένο άνοιγμα προς την κινεζική αγορά (αντικειμενικά, είναι από τις μεγαλύτερες στον πλανήτη), αποκόμισαν σημαντικά οφέλη, μιας και θεωρείται από τις πλέον προσιτές και επικερδής για τη χώρα μας, καθώς συγκαταλέγεται στην κατηγορία του λεγόμενου ποιοτικού τουρισμού.
Πηγή  cyclades24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου