ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΓΓ ΤΟΥ ΥΠΑΑΤ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΤΟΥΡΩΜΑ ΖΩΩΝ - ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΕΟΣ

Breaking

Δευτέρα, 1 Οκτωβρίου 2018

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΓΓ ΤΟΥ ΥΠΑΑΤ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΤΟΥΡΩΜΑ ΖΩΩΝ«Συνάντηση βουλευτών των Κυκλάδων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. με το Γ.Γ. του ΥΠΑΑΤ, κ. Αντώνογλου»

Σε συνέχεια της σύσκεψης των φορέων με τους βουλευτές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., κ.κ. Νίκο Συρμαλένιο και Νίκο Μανιό στη Κέα, πραγματοποιήθηκε συνάντηση των βουλευτών, του Δημάρχου της Κέας και φορέων με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Νίκο Αντώνογλου και υπηρεσιακών παραγόντων για το ζήτημα του παστουρώματος, την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2018.

Οι βουλευτές των Κυκλάδωνυποστήριξαν ότι η παστούρα κατά ανάγκη δεν αποτελεί κακοποίηση των ζώων και για αυτό χρησιμοποιείται για εκατοντάδες χρόνια, στο πλαίσιο της συνύπαρξης των καλλιεργειών, των παραγωγικών ζώων και των ανθρώπων και ζήτησαν από τον Γενικό Γραμματέα να ερμηνευτεί ο Ν. 4235/2014 έτσι ώστε η χρήση της παστούρας, με όρους και προϋποθέσεις που πρέπει να διευκρινιστούν, να μην θεωρείται κακοποίηση των ζώων.

Ο Γενικός Γραμματέας άκουσε με προσοχή το θέμα και δεσμεύτηκε ότι θα κάνει όλες τ Γις απαραίτητες ενέργειες για την επίλυση του θέματος.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Γραφείο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Κυκλάδων

Πηγή parosin.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου