Η ΣΙΦΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΕΡΗ ΚΑΙ ΑΤΥΧΗ - ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΕΟΣ

Breaking

Παρασκευή, 19 Οκτωβρίου 2018

Η ΣΙΦΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΕΡΗ ΚΑΙ ΑΤΥΧΗ

Η Σίφνος ειναι τυχερή που ειναι δίπλα σε ένα απο τα καλύτερα και με πολλή κίνηση για αρκετούς μήνες νησιά,τηνΠάρο.Αλλά συγχρόνως άτυχη που δεν μπορει να κάνει κάτι απλό.Μια σύνδεση με Πάρο .Δειτε παρακάτω τις αφιξεις του αεροδρομίου Πάρου(όπως το διαβασαμε στο www.parosin.gr)που κι αυτό έκανε ρεκόρ μετά το τεράστιο ρεκόρ του λιμανιού .
Οπως φαίνεται η Σίφνος θα χασει και την φετινή χρονιά.
Αν ηταν να γίνει κατι έπρεπε ήδη να έχει γίνει. Αν γίνει με το νεο ετος η την άνοιξη θα ειναι αργά γιατι ήδη οι επισκέπτες θα εχουν κλείσει ήδη τα εισιτήρια τους


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
Πάρος, 19 Οκτωβρίου 2018
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Εντυπωσιακή αύξηση των αφίξεων και στο Αεροδρόμιο Πάρου κατά 25%
Το εννιάμηνο Ιανουαρίου - Σεπτεμβρίου 2018 οι αφίξεις στο Αεροδρόμιο Πάρου ανήλθαν στις 83.500, αυξημένες κατά 25% σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο το 2017 και κατά 163% σε σχέση με το 2016! Τα στοιχεία αυτά αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας www.ypa.gr .
Σχετικά ο Δήμαρχος Πάρου κος Μάρκος Κωβαίος δήλωσε:
«Η Πάρος φέτος, καταρρίπτει όλα τα ρεκόρ επισκεψιμότητας. Μετά την άνοδο των αφίξεων στο λιμάνι, έρχονται τώρα τα πολύ ενθαρρυντικά στοιχεία από το Αεροδρόμιό μας για να επιβεβαιώσουν το γεγονός ότι το νησί μας μπαίνει σε μια νέα εποχή στο τουριστικό Τομέα.
Όπως πολλές φορές, έχω δηλώσει η άνοδος του Τουρισμού γεννά νέες υποχρεώσεις από όλους μας - και πρώτα από όλους από το Δήμο μας. Οφείλουμε πλέον να εστιάσουμε σε μία βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη που θα έχει διάρκεια στο χρόνο και παράλληλα θα σέβεται τους επισκέπτες, τη παράδοση, το περιβάλλον του νησιού και την ποιότητα ζωής των κατοίκων.
Η Πάρος έχει μπροστά της ένα νέο μεγάλο στοίχημα να κερδίσει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου