ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΄΄ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΓΡΗΓΟΡΩΝ''ΜΕ ΑΓΟΡΑ ΤΑΧΥΠΛΟΟΥ - ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΕΟΣ

Breaking

Παρασκευή, 12 Οκτωβρίου 2018

ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΄΄ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΓΡΗΓΟΡΩΝ''ΜΕ ΑΓΟΡΑ ΤΑΧΥΠΛΟΟΥ

Το καλοκαίρι του 2019 αναμένονται μεγάλες εξελίξεις στην ακτοπλοΐα μας.Ακούγονται διάφορα σενάρια για Δυτικές Κυκλάδες αλλά και για άλλες γραμμές.Πλέον το παιχνίδι σε μεγάλο βαθμό το καθορίζουν τα ταχύπλοα.Ένα από τα πολλά σενάρια που είχαν ακουστεί ήταν και η συμμαχία των  εφοπλιστών Στεφάνου και Παναγιωτάκη.
Σήμερα το πάντα ενημερωμένο στα θέματα των Κυκλάδων (και ιδίως των Ανδριωτών εφοπλιστών  της GOLDEN STAR FERRIES αδελφών Στεφάνου)enandro.gr έρχεται και το επιβεβαιώνει.
Εις αναμονή και άλλων εξελίξεων λοιπόν...
Ακολουθεί το σημερινό δημοσίευμα με τίτλο 

''Ιστορική συμμαχία στη Ραφήνα! Fast Ferries & Golden Star Ferries αγόρασαν μαζί ταχύπλοο!!!''

Ιστορική συμμαχία στο λιμάνι της Ραφήνας και την ακτοπλοΐα γενικότερα. H Fast Ferries του Θ. Παναγιωτακη και η Golden Star Ferries των Δ. και Γ. Στεφανου, αγόρασαν από κοινού ένα μεγάλο ταχύπλοο, προκειμένου το επόμενο καλοκαίρι να το «ρίξουν στη μάχη» της ταχύτητας, στις δημοφιλείς και κερδοφόρες γραμμές των Κυκλάδων.

Πρόκειται για το HSC EXPRESS (IMO 9176046) που αυτή την εποχή βρίσκεται δεμένο στα Κανάρια νησιά και συγκεκριμένα στο λιμάνι Λας Πάλμας.Το HSC EXPRESS είναι κατασκευασμένο το 1998, στα ναυπηγεία της INCAT στην Αυστραλία, έχει μήκος 91,3 μέτρα, πλάτος 26 μέτρα και μπορεί να μεταφέρει 900 επιβάτες και 220 Ι.Χ.+ 4 λεωφορεία.

Η οικονομική και στρατηγική συνεργασία των δυο εταιριών, σηματοδοτεί ίσως και την έναρξη μιας νέας εποχής στην ακτοπλοΐα, όπου λόγω της κρίσης και της αύξησης των τιμών του πετρελαίου, το ίδιο εγχείρημα μπορεί να τολμήσουν και άλλοι πλοιοκτήτες.

Το σίγουρο πάντως είναι ότι ο ανταγωνισμός μεταξύ των δυο εταίρων-πλέον- της Ραφήνας και της Seatjet του Μ. Ηλιόπουλου θα ενταθεί ακόμα περισσότερο, αφού ο τελευταίος ενέταξε πρόσφατα στον στόλο του, το ταχύτερο ταχύπλοο του κόσμου…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου