ΕΝΔΙΑΦΕΡΟYΣΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΟΥ - ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΕΟΣ

Breaking

Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου 2018

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟYΣΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΟΥ

Το παρακάτω κείμενο το διαβάσαμε στο www.naxospress.gr.Ας ευχηθούμε όλες οι πολιτικές αντιπαραθέσεις να είναι όπως αυτή.Σε ένα τόσο σημαντικό έργο εμείς να πούμε μπράβο και στον Δήμο και στην Κυβέρνηση.Ας ευχηθούμε να ακολουθήσουν κι άλλα έργα σε όλα τα νησιά μας.

Είναι γνωστό σε όλους που ασχολούνται με τον αθλητισμό ότι οι νίκες έχουν πολλές πατεράδες ενώ οι ήττες μόλις έναν. Στην Πάρο πριν από μερικές ημέρες, ο Δήμος Πάρου με δελτίο Ενημέρωσης προχώρησε σε ανακοινώσεις όσον αφορά το μέλλον του αεροδρομίου τονίζοντας ότι " υπήρξε απόφαση για την τροποποίηση των περιβαλλοντικών όρων του Αερολιμένα Πάρου. Αφορά στην επέκταση του διαδρόμου προσγείωσης – απογείωσης, για λόγους ασφαλείας, από 1400m σε 1800m εντός του χώρου του αεροδρομίου, καθώς και ορισμένων συνοδών έργων μικρής έκτασης που αφορούν κυρίως στη λειτουργικότητά του. Επόμενο βήμα στη διαδικασία ολοκλήρωσης του έργου είναι οι γνωμοδοτήσεις των αρμοδίων φορέων και υπηρεσιών".

Και χθες είχαμε και την επίσημη ανακοίνωση από την Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Πάρου - Αντιπάρου που έρχεται να βάλει τα πράγματα στη ... θέση τους. Με την επιστολή σημειώνει ανάμεσα στα άλλα ότι " Χωρίς να υποβαθμίζουμε το ενδιαφέρον του Δήμου της Πάρου για το αεροδρόμιο, οι καθοριστικές ενέργειες και οι πολιτικές αποφάσεις ελήφθησαν από την κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ - ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ".

Αναλυτικά η ανακοίνωση τονίζει " Το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών σε συνεργασία με την ΥΠΑ και σύμφωνα με τις δεσμεύσεις του Πρωθυπουργού και του Υπουργού Υποδομών - Μεταφορών Χρ. Σπίρτζη, έχει δρομολογήσει ήδη από την αρχή του έτους τις απαιτούμενες ενέργειες για την ολοκλήρωση του Κρατικού Αερολιμένα της Πάρου.

Η επέκταση του διαδρόμου είναι έτοιμη για δημοπράτηση ενώ οι μεγάλες κτηριακές εγκαταστάσεις θα είναι στο τέλος του χρόνου.

Χωρίς να υποβαθμίζουμε το ενδιαφέρον του Δήμου της Πάρου για το αεροδρόμιο, οι καθοριστικές ενέργειες και οι πολιτικές αποφάσεις ελήφθησαν από την κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ - ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ.

Ο κρατικός αερολιμένας της Πάρου αποτελεί καθοριστικό στοιχείο στο στρατηγικό αναπτυξιακό σχέδιο των Κυκλάδων όπως διαμορφώθηκε στο πρόσφατο συνέδριο στη Σύρο για την παραγωγική ανασυγκρότηση των νησιών μας.

Ιδιαίτερα αυτή την εποχή με την έξοδο από την επιτροπεία και τα μνημόνια, η ολοκλήρωση των έργων είναι μια κρατική επένδυση εθνικής σημασίας, που θα συμβάλει στο ξεπέρασμα της κρίσης, στη τοπική και Κυκλαδική ανάπτυξη και πρώτιστα στην ευημερία του συνόλου της τοπικής μας κοινωνίας".
πηγή  naxospress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου