ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΣΕ ΣΙΦΝΟ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΣΥΡΟ ΝΑΞΟ - ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΕΟΣ

Breaking

Κυριακή, 23 Σεπτεμβρίου 2018

ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΣΕ ΣΙΦΝΟ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΣΥΡΟ ΝΑΞΟ


Σύλληψη αλλοδαπού για οικοδομικές εργασίες στη Σίφνο

Την 21-09-2018 το μεσημέρι συνελήφθη στη Σίφνο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Σίφνου, 42χρονος αλλοδαπός ο οποίος εκτελούσε παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Σύλληψη ημεδαπού για υποκλοπή μεταφορικού έργου στη Θήρα

Την 21-09-2018 το μεσημέρι συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, 55χρονος ημεδαπός, διότι στο πλαίσιο τροχονομικού ελέγχου διαπιστώθηκε ότι μετέφερε παράνομα με Ι.Χ.Ε. επιβάτες, έναντι αμοιβής (κόμιστρο).

Σύλληψη ημεδαπού για ναρκωτικά στη Σύρο

Την 21-09-2018 το μεσημέρι συνελήφθη στη Σύρο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σύρου - Ερμούπολης, 29χρονος ημεδαπός διότι στο πλαίσιο έρευνας που έγινε στην κατοικία του, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους -6,5- γραμμαρίων, θρυμματιστής κάνναβης και σύνεργα χρήσης ναρκωτικών ουσιών (επισυνάπτεται σχετική φωτογραφία).

Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού στη Νάξο

Την 21-09-2018 το μεσημέρι συνελήφθη στη Νάξο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου, 25χρονος αλλοδαπός ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Σύλληψη (2) αλλοδαπών για πλαστογραφία στη Θήρα

Την 21-09-2018 το απόγευμα συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο της Θήρας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, δύο αλλοδαποί άνδρες ηλικίας 30 και 38 ετών, οι οποίοι κάνοντας χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήσεις με προορισμό τη Γαλλία και την Ιταλία.
Πηγή  parosin.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου