ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ ΤΟΥ ΚΟΡΑΗΣ ΣΤΗΝ ΣΙΦΝΟ - ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΕΟΣ

Breaking

Πέμπτη, 13 Σεπτεμβρίου 2018

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ ΤΟΥ ΚΟΡΑΗΣ ΣΤΗΝ ΣΙΦΝΟ

Στο παρακάτω βίντεο θα δούμε μέσα απο την γέφυρα  του ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ ΚΟΡΑΗΣ την πρόσδεση  στο λιμάνι της Σίφνου.Ο καιρός Βοριάς 6 μποφόρ. Το πλοίο ερχόμενο απο Πειραιά Κύθνο Σέριφο, φτάνοντας στην Σίφνο συνάντησε στο λιμάνι το SPEEDRUNNER3.Δυστυχώς εδώ δεν είχαμε την πολυτέλεια να δέσουν μαζί όπως στο προηγούμενο μας βίντεο στην Σέριφο μιας και το λιμάνι της Σίφνου δεν είναι ότι καλύτερο.Στο λιμάνι επίσης βρισκόταν το δεξαμενόπλοιο ΝΑΟΥΣΣΑ.
Αφού λοιπόν ο καπετάν Θεόφιλος του SPEEDRUNNER3 αναχώρησε χαιρετώντας το ΚΟΡΑΗΣ που ανταπέδωσε,ήταν η σειρά του καπετάν Νίκου Χατζάκη να κάνει τις δικες του μανούβρες που θα δούμε παρακάτω για να δέσει κι αυτός.
Να θυμίσουμε ότι το πλοίο φέτος εχει την τύχη μαζί με τον καπετάν Νίκο να είναι και ο Σιφνιός καπετάν Δημήτρης Συνοδινός,που πέρυσι ήταν στο ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΛΒΟΣ και αγαπήθηκε όσο λίγοι στο Ιόνιο.Δυο από τα καλύτερα παιδιά λοιπόν στην γέφυρα του ΚΟΡΑΗΣ αλλά έχουμε  κι άλλο Σιφνιό στο πλοίο,τον Νικόλα τον Κάλφα ή Φαριανό τον οποίο θα τον δούμε κι αυτόν στο παρακάτω αμοντάριστο(όπως πάντα) βίντεο. 


Ευχαριστούμε για την φιλοξενία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου