ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΙΚΗΣ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΣΙΦΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΄΄ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΙΦΝΟ ΜΑΣ'' - ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΕΟΣ

Breaking

Σάββατο, 29 Σεπτεμβρίου 2018

ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΙΚΗΣ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΣΙΦΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΄΄ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΙΦΝΟ ΜΑΣ''

ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΙΚΗΣ!!!


Ο σύλλογος "Μαζί για τη Σίφνο μας" είχε  βασικό οργανωτικό ρόλο στη φετινή διοργάνωση του υπέροχου πανηγυριού στο Μονγκού, όπου οι εικόνες του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου και της Παναγιάς της Χρυσοπηγής, δίπλα-δίπλα, ανέδειξαν για άλλη μία φορά τη δύναμη και την ομορφιά της πίστης μας. Οι πανηγυράδες κα Ευτέρπη Σπεράντζα και κ. Ιωάννης Σταθόπουλος, προσέδωσαν εκ νέου στο πανηγύρι τη μεγαλοπρέπεια που του αρμόζει, τιμώντας παράλληλα τη μνήμη και το έργο του παππού τους Θεοδόση Σπεράντζα, του σπουδαίου Σιφνιού λόγιου, ποιητή και ιδρυτή του Σιφνιακού Πνευματικού Ιδρύματος "Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος" Μονγκού!


Ακολουθώντας μάλιστα τις επιταγές του παππού τους ως προς τον στόχο του ιδρύματος για την παροχή εκπαιδευτικών υποτροφιών σε Σιφνιούς νέους, οι κα Σπεράντζα και ο κ. Σταθόπουλος, αναγνωρίζοντας και θέλοντας να στηρίξουν την προσπάθεια του Προέδρου του συλλόγου, κ. Αγαμέμνονα Λιβιεράτου για "ασφαλείς παραλίες στο νησί", εξασφάλισαν και του παρέδωσαν 2 υποτροφίες από το Ελληνικό Κέντρο Εκπαίδευσης Ναυαγοσωστών, ώστε να τις διαθέσει σε 2 νέους από τη Σίφνο, οι οποίοι θα αποτελέσουν ένα πολύτιμο παραϊατρικό προσωπικό για το νησί μας, διασφαλίζοντας παράλληλα την ασφάλεια των λουομένων στις παραλίες μας.


Κατόπιν αυτής της ενέργειας ο κ. Λιβιεράτος δήλωσε: "Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά την κα Σπεράντζα και τον κ. Σταθόπουλο για την υποστήριξη που μέσα από αυτές τις υποτροφίες δίνουν στην προσπάθειά μου για ασφαλείς παραλίες στη Σίφνο μας. Η ενέργεια αυτή, μαζί με πολλές άλλες, τους καθιστά άξιους απογόνους και συνεχιστές του σπουδαίου παππού τους. Επιπλέον τους δηλώνω ότι ο σύλλογός μας, θα είναι ΜΑΖΙ στο πλευρό τους, στην προσπάθειά τους για την ομαλή επαναλειτουργία του Ιδρύματος "Αγ. Ιωάννης Θεολόγος Μονγκού" και την αποκατάσταση όλων των αδικιών, παρατυπιών και παραλείψεων που προκάλεσε μία Γαλλική κακοδιαχείριση ετών"...
(Η διάθεση των υποτροφιών θα ανακοινωθεί σύντομα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου