ΒΛΑΒΗ Ε/Γ-Υ/Γ “ΦΛΑΪΝΓΚ ΝΤΟΛΦΙΝ XVIII” ΚΑΙ Ε/Γ-Ο/Γ “ΖΕΥΣ” - ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΕΟΣ

Breaking

Κυριακή, 5 Αυγούστου 2018

ΒΛΑΒΗ Ε/Γ-Υ/Γ “ΦΛΑΪΝΓΚ ΝΤΟΛΦΙΝ XVIII” ΚΑΙ Ε/Γ-Ο/Γ “ΖΕΥΣ”

φωτογραφια αρχειου fonitisydras

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Αίγινας, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Υ/Γ “ΦΛΑΪΝΓΚ ΝΤΟΛΦΙΝ XVIII” Ν.Π. 11500, ότι κατά τον κατάπλου του στο λιμένα Αίγινας, εκτελώντας προγραμματισμένο δρομολόγιο από Πειραιά με πενήντα πέντε (55) επιβάτες και έξι (06) άτομα πλήρωμα, διαπιστώθηκε βλάβη στη δεξιά κύρια μηχανή.

Το πλοίο αποβίβασε με ασφάλεια τους επιβάτες και στη συνέχεια απαγορεύτηκε ο απόπλους τουαπό την οικεία Λιμενική Αρχή, μέχρι αποκατάστασης της βλάβης και προσκόμισης βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα, ενώ οι είκοσι εννέα (29) επιβάτες που επρόκειτο να επιβιβασθούν, προωθήθηκαν στον προορισμό τους με μέριμνα της εταιρείας

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Πάτρας, πρωινές ώρες σήμερα, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ “ΖΕΥΣ” Ν.Π. 12486, ότι κατά την διαδικασία φόρτωσης του πλοίου στο δυτικό λιμένα Αντιρρίου, με προγραμματισμένο δρομολόγιο προς λιμένα Ρίου, διαπιστώθηκε μηχανική βλάβη λόγω απώλειας ηλεκτρικής ισχύος.
Από την οικεία Λιμενική Αρχή αρχικά απαγορεύτηκε ο απόπλους του εν λόγω πλοίου, ενώ στη συνέχεια κατόπιν προσκόμισης βεβαιωτικού επιθεώρησης πλοίου μετά από βλάβη-ζημιά, επετράπη ο απόπλους του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου