Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, το Λιμενικό Φυλάκιο Αργοσαρωνικού του Α΄Λιμενικού Τμήματος του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, για αδυναμία απόπλου του Ε/Γ-Ο/Γ “ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΛΛΑΣ” Ν.Π. 10631, λόγω μηχανικής βλάβης και συγκεκριμένα διαρροή θάλασσας στη σωλήνα ψύξης της δεξιάς κύριας μηχανής. 


Το πλοίο είχε προγραμματισμένο δρομολόγιο από λιμένα Πειραιά με προορισμό τους λιμένες Αίγινας, Μεθάνων και Πόρου, με 386 επιβάτες, 41 Ι.Χ.Ε. οχήματα, 21 δίκυκλα, 06 φορτηγά και 01 λεωφορείο, εκ των οποίων οι 279 επιβάτες, τα 35 Ι.Χ.Ε. τα 17 δίκυκλα, τα 06 φορτηγά και το 01 λεωφορείο, προωθήθηκαν στον προορισμό τους με έτερο δρομολογημένο πλοίο, ενώ οι υπόλοιποι επιβάτες και τα οχήματα προωθήθηκαν με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρίας.
Προανάκριση διενεργείται από το Α’ Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, ενώ από το Λιμενικό Φυλάκιο Αργοσαρωνικού απαγορεύτηκε η συνέχιση πλόων του “ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΛΛΑΣ” μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης και προσκόμισης βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ