ΨΑΧΝΟΥΝ ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΚΛΑΔΙΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΕΟΣ

Breaking

Τρίτη, 7 Αυγούστου 2018

ΨΑΧΝΟΥΝ ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΚΛΑΔΙΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ένα από τα μείζον ζητήματα που ταλαιπωρούν τα τελευταία χρόνια το Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο, είναι το ακτοπλοϊκό. Η ΕΠΣ Κυκλάδων, αντιλαμβανόμενη το μέγεθος του ζητήματος, αποφάσισε την σύσταση επιτροπής που θα αποτελείται από τον πρόεδρό της, Ρένο Φρέρη, με εκπροσώπους των ομάδων του ΑΟ Σερίφου, του Πανσιφναϊκού, του Παμμηλιακού και του ΑΠΣ Κύθνου. Σύσσωμοι θα συναντηθούν με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιώτικης Πολιτικής.Η εύρεση λύσης σχετικά με τις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες, είναι το σημαντικότερο θέμα που απασχολεί τα συγκεκριμένα σωματεία (και όχι μόνο), καθώς όπως είναι γνωστό, κάθε χρόνο δημιουργούνται αρκετά προβλήματα, με την έλευση των πλοίων στις Δυτικές Κυκλάδες.

Η απόφαση σύστασης της συγκεκριμένης επιτροπής, είχε αποφασιστεί ομόφωνα από τα σωματεία και τον κ. Φρέρη άλλωστε, πριν από λίγες ημέρες, με την συνεδρίαση των μελών της. Ευχή όλων είναι να βρεθεί η χρυσή τομή, έτσι ώστε το Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο να μπορέσει να «βοηθηθεί», στον πιο ευαίσθητο τομέα του.

Η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΣΚ

Σας ενημερώνουμε ότι το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.Κ. την 27-07-2018, αποφάσισε τη σύσταση Επιτροπής που θα αποτελείται από τον Πρόεδρο της Ε.Π.Σ.Κ. κ. Φρέρη Ειρηναίο και εκπροσώπους των σωματείων μας από τα νησιά Σέριφο, Σίφνο, Κύθνο και Μήλο.

Η Επιτροπή αυτή θα συναντηθεί με τον κ. Υπουργό Ναυτιλίας & Νησιώτικης Πολιτικής καθώς και με τις Ακτοπλοϊκές Εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο Νομό μας, προκειμένου να συζητηθεί το συγκοινωνιακό πρόβλημα το οποίο ταλανίζει τα σωματεία μας, ιδιαίτερα των Δυτικών Κυκλάδων, κατά τους χειμερινούς μήνες.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα ενημερωθείτε για τις συναντήσεις αυτές, ώστε να ορίσετε εκπρόσωπο στην Επιτροπή.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Φρέρης Ειρηναίος Παρούσης Γεώργιος

πηγή  arthografos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου