ΑΠΩΛΕΙΑ ΑΓΚΥΡΑΣ ΤΟΥ Ε/Γ-Δ/Ρ ''ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ ΑΙΓΙΝΗΣ'' - ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΕΟΣ

Breaking

Σάββατο, 11 Αυγούστου 2018

ΑΠΩΛΕΙΑ ΑΓΚΥΡΑΣ ΤΟΥ Ε/Γ-Δ/Ρ ''ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ ΑΙΓΙΝΗΣ''

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Πειραιά, πρωινές ώρες σήμερα, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Δ/Ρ ''ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ ΑΙΓΙΝΗΣ'' Ν.Π. 10767, ότι κατά τη διάρκεια προγραμματισμένου δρομολογίου από λιμένα Σουβάλας Αίγινας προς λιμένα Πειραιά, λόγω κυματισμού και χειρισμών σφιξίματος αριστερής άγκυρας, κόπηκε το κλειδί της ένωσης με την καδένα, με αποτέλεσμα την απώλεια της άγκυρας στη θάλασσα.

Το ανωτέρω πλοίο κατέπλευσε με ασφάλεια στο λιμένα Πειραιά όπου αποβιβάστηκαν τα έντεκα (11) μέλη πληρώματος, οι πενήντα (50) επιβάτες και τα τρία (03) Δ/Κ.
Από το Λιμενικό Φυλάκιο Αργοσαρωνικού του Α΄ Λιμενικού Τμήματος του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, απαγορεύτηκε ο απόπλους του ''ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ ΑΙΓΙΝΗΣ'' και το επόμενο προγραμματισμένο δρομολόγιό του παρέμεινε ανεκτέλεστο, ενώ οι επιβάτες και τα οχήματα προωθήθηκαν στον προορισμό τους με λοιπά δρομολογημένα στην ίδια γραμμή πλοία, με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας.
Στη συνέχεια, κατόπιν προσκόμισης βεβαιωτικού τύπου Β διατήρησης κλάσης μετά από βλάβη ή ζημιά από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα, επετράπη ο απόπλους στο ''ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ ΑΙΓΙΝΗΣ''.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου