ΤΟ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΝΑΞΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΑΠΟΦΥΓΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ - ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΕΟΣ

Breaking

Πέμπτη, 9 Αυγούστου 2018

ΤΟ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΝΑΞΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΑΠΟΦΥΓΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ

Δύσκολη η κατάταση στα λιμάνια μας με αποτέλεσμα καθυστερήσεις πλοίων.Οι λιμενικοί προσπαθούν μέρα νύχτα για την εύρυθμη λειτουργεία των λιμανιών.Το Λιμεναρχείο Νάξου προτείνει αποφυγή κυκλοφορίας τις ώρες αιχμής.Το διαβάσαμε στο  naxospress.gr


Ε καιρός δεν ήταν.. Η μήπως άρχισε. Από τη στιγμή μάλιστα που είχε γίνει πρόταση για κλείσιμο του δρόμου ή και διπλής πορείας, να έρχεται τώρα η πρόταση για αποφυγή κυκλοφορίας στη χερσαία ζώνη του Λιμένα Νάξου στις 8 Αυγούστου ε μάλλον είναι … καθυστερημένη.
Όπως κι εάν έχει η Λιμενική Αρχή Νάξου με ανακοίνωσή της προτείνει την αποφυγή κυκλοφορίας επί της παραλιακής οδού στη Χερσαία Ζώνη τις ώρες αιχμής, δηλαδή από 12:00 έως 13:30, γιατί παρατηρείται αναμονή και καθυστέρηση λόγω της αυξημένης κίνησης αφίξεων πλοίων και μεγάλου αριθμού επισκεπτών.
Παράλληλα, ζητά από το Αστυνομικό Τμήμα Νάξου όπως διαθέσει αστυνομικούς για δύο σημεία: το πρώτο απέναντι από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Νάξου, το δεύτερο στην οδό Παπαβασιλείου, συμβάλλοντας στην αποσυμφόρηση και αποκατάσταση της κυκλοφορίας.
Αναλυτικά η ενημέρωση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου