ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΣΙΦΝΟΥ - ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΕΟΣ

Breaking

Πέμπτη, 9 Αυγούστου 2018

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΣΙΦΝΟΥ

Η Σίφνος διακρινόταν πάντοτε για την παραδοσιακή φιλοξενία και καθαριότητα της,αρετές που αποδεικνύουν τον πολιτισμό και την αρχοντιά της.Και για αυτό,και όχι αποκλειστικά για τις ομορφιές του φυσικού και δομημένου περιβάλλοντος της,έχει αποδειχθεί ετησίως ως προσφιλής τουριστικός προορισμός για δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες,ημεδαπούς και αλλοδαπούς.


Και σήμερα την εποχή της υπερκατανάλωσης και της πλημμυρίδας των επισκεπτών αλλά και του πολλαπλασιασμού των απορριμμάτων,η Σίφνος παραμένει καθαρή και γοητευτική,τόσο για τους ξένους όσο και για τους γηγενείς.
Η ευχάριστη και αξιέπαινη εικόνα καθαριότητας που παρουσιάζει σήμερα το νησί οφείλεται κυρίως στον φιλότιμο και ακούραστο αρμόδιο αντιδήμαρχο Νίκο Ποδενέ,στον εργολάβο καθαριότητας,αλλά ειδικότερα στο προσωπικό,στα καλά παιδιά που με αυξημένη ευσαισθησία και καλαισθησία εκτελούν καθημερινά το καθήκον τους,όχι πάντοτε υπό τις καλύτερες συνθήκες εργασίας.
Με την ευκαιρία οι δημότες και οι κάτοικοι της Σίφνου είναι καλό από την μεριά μας να βοηθούμε και όχι να δυσκολέυουμε το έργο τους.Κι εμείς με την συμπεριφορά μας να δείχνουμε τον πολιτισμό μας και τον βαθμό ευαισθησίας μας απέναντι στο μοναδικό και ευαίσθητο Σιφναίικο περιβάλλον. Τους ευχαριστούμε όλους με την ευχή να είναι πάντα καλά για την δυνατότητα που μας προσφέρουν,με τον προσωπικό τους μόχθο,να ζούμε σε ένα ευχάριστο και υγιεινό περιβάλλον για το οποίο υπερηφανευόμαστε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου