Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ''ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΙΦΝΟ ΜΑΣ΄΄ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΡΑΦΗΝΑΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΑΓΑΘΩΝ - ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΕΟΣ

Breaking

Σάββατο, 18 Αυγούστου 2018

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ''ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΙΦΝΟ ΜΑΣ΄΄ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΡΑΦΗΝΑΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΑΓΑΘΩΝ

"Ο Σύλλογος "ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΙΦΝΟ ΜΑΣ" στον ΔΗΜΑΡΧΟ ΡΑΦΗΝΑΣ, προς αρωγή των πυροπαθών ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ μας"!

Έχοντας συγκεντρώσει όλο το υλικό πρώτης ανάγκης που προσέφεραν τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου μας από τις δράσεις σε Απολλωνία, Αρτεμώνα και Πλατύ Γυαλό, ο Πρόεδρος κ. Memos Livieratos, παραμονές της Παναγιάς μετέβει στο Δημαρχείο Ραφήνας-Πικερμίου, προκειμένου να το παραδώσει μαζί με την εμβληματική Ολυμπιονίκη του Μπάσκετ κα Tatiana Kavvadia και τον Ioannis Stathopoulos εγγονό του μεγάλου Σιφνιού ποιητή Θεοδόση Σπεράντζα, oι οποίοι συνέδραμαν από την πρώτη στιγμή στις δράσεις συλλογής υλικού της Αθήνας.
Εκεί, τους υποδέχτηκαν ο ίδιος ο Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου κ. Evangelos Bournous μαζί με τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Πικερμίου κ. Aristeidis Mpouranis, οι οποίοι ευχαριστώντας όλους τους Σιφνιούς για τα κοινωνικά αντανακλαστικά τους, ενημέρωσαν αναλυτικά για την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή.

Με αφορμή την συνάντηση αυτή, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Μαζί για τη Σίφνο μας κ. Αγαμέμνων Λιβιεράτος δήλωσε: "'Ολη η Ελλάδα συγκλονίστηκε από αυτό που συνέβει στη Ραφήνα. Ομοίως και εμείς οι Σιφνιοί που θρηνούμε και για δικούς μας ανθρώπους που χάθηκαν εκεί με φρικτό τρόπο.Η Ραφήνα επλήγει με τον πιο δραματικό τρόπο από τις φονικές πυρκαγιές, όμως θα ξανασταθεί στα πόδια της, γιατί έχει ανθρώπους ικανούς, σεμνούς και ηθικούς.

 Με τον Δήμαρχο κ. Μπουρνούς είχα την ευκαιρία να ανταλλάξω απόψεις σχετικά με το πως μπορούμε ως ενεργοί πολίτες του νησιού μας, να βοηθήσουμε να απαλύνουμε τον πόνο και το πένθος των ανθρώπων και κυρίως παιδιών που έχασαν τα πάντα, ενώ ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου κ. Μπουράνης, πρότεινε στο πλαίσιο της σύσφιξης των σχέσεων μεταξύ Σίφνου-Ραφήνας και με την βοήθεια της Τατιάνας και του Γιάννη, να οργανωθεί ένας αγώνας μπάσκετ φιλανθρωπικού χαρακτήρα μεταξύ των τοπικών μας ομάδων!!! Κατόπιν μετέβειν στις περιοχές που κατέστρεψε η πυρκαγιά.Το θέαμα αποκαρδιωτικό και στον αέρα έντονη η οσμή της κάφτρας. Όμως με την βοήθεια της Παναγιάς, θα συνδράμουμε να ξαναφτιαχτούν όλα!! ΜΑΖΙ!!! 

Χρόνια Πολλά σε όλους σας. Με Υγεία, με Αλληλεγγύη και Κοινωνική Συνοχή"...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου